[Žinios trumpai] Rusijos politikas turi blogų žinių rusams: „įsiskaitykite į Putino įsakymą - viskas vyksta pagal blogiausią scenarijų“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

P69 2022-09-23 10:43
Ne bėgti turi, o sukilti prieš vyriausybe... Jeigu bėgs tai nieko nepasikeis, karas toliau vyks. Karas jiems nerūpi, ukrainiečių gyvybės nerūpi, savo kailis svarbiausiai, kaip pabėgi, esu auka, o prisiimt atsakomybės nenori. Būtų sukilimas kaip Irane dabar, viskas pakryptu kita kryptimi. Neskaitant, kad tiek karinis resursas sumažėjęs ir nemažai išsiųsta į Ukraina. Sakyčiau dabar net geriausia proga sukilt. Tegul pradžioje pasigamina molotovo kokteilius ir apmėto visas šaukimo įstaigas, pareigūnų automobilius. Benzinas+Dyzelis+Putplastis (ištirpdytas šitame kokteiliuke) - čia toks homemade napalmas. Taip pat lengviau prieinamas variantas benzinas+dyzelis+tepalai, tepalai sukuria stiprius juodus griaužiančius ir dusinančius dūmus. Aišku galima ir viena benziną naudot be dyzelio, bet benzinas+dyzelis geriau veikia, daug geriau liepsnoja. Blogiausiu atveju atveju ir be tepalų. Galima dviračio padangos kamera supjaustyti vietoj tepalų. Nu praktiškai viskas galima improvizacijai jeigu yra trūkstama kažkokių medžiagų.
kestutisz 2022-09-23 10:52
Vergas to negali. Ypač toks kuris šventai tiki, jog realūs jų kariuomenės nuostoliai yra kiek pasakė kretanti galva per tv - 6k. Vadinasi nieko ten nesusilpnėjo. Tai pat aišku tiki jog pakeisti tuos 6k reikia visų 300k (beje, skaičius iš lempos, realiai niekam nerodomas tas punktas kiek konkrečiai, realiai yra paskelbta neribota mobilizacija tik įvilkta į pavadinimą "dalinė"). Na, bet jei jie tiki tai mes turbūt bejėgiai.
Darius995 2022-09-23 11:47
Jeigu taip jau visi rusai tikėtų, kas sakoma per TV, niekas nebėgtų iš šalies. Pabėgti yra lengviau, nei sukilti prieš sistemą.
P69 2022-09-23 13:25
Taip, 300k čia tik iš lempos traukti. "General SVR" telegrame sako, kad realiai 500k iki naujųjų metų, o po naujųjų metų dar 500k nuspręsta. Iki 2023m. kovo mėnesio jau kaip ir patys generolai "nurašė", kad 300k nuostoliai bus (žuve+sužeisti). Spėju čia kalbama apie tuos mobilizuotus, nes jau dabar jeigu mažiausiai 55k žuve (čia vagneriečių neįskaičiavus), tai jeigu 1:3 santykis ~200k netinkami karui jau dabar. Dėl to kaip suprantu ir reikia jiems mobilizacijos dėl milžiniškų nuostolių. Anonymous sako įsilaužė į RF gynybos ministerijos svetaine ir ale nutekino duomenis mobilizuotu ir, kad jau dabar 305 925 gavo "lapelius" ir, kad su vardais viskuom eina ten sąrašiukas. Nebandžiau žiūrėti internete kas ten tiksliai realiai nutekinta, bet jeigu tai tiesa tai pakankamai laiko dar iki metų pabaigos 200k "lapelių" išdalint:))
immortallt 2022-09-23 13:37
Bandys rusai išnaudoti vakarų visus šovinius ir taip laimėti. Saviškiams kiekvienam vėl duos po 3 kulkas ir ant 10 žmonių 1 kalašnikovą.
iSraigius 2022-09-23 21:15
tie 300k ar 500k yra nieko nesakantis skaicius. imsis tiek, kiek reikes ir viskas. protestuojantys pirmiausiai ir vaziuoja. ir vaziuos tol, kol bus kam vaziuot. visi kariaut nevaziuos, kiti gal statys itvirtinimus, gal dar kazka, nes tai nemokama darbo jega, bet didzioji dalis eis ant mesos
IceBullet 2022-09-23 23:28
Pildosi pats nuostabiausias scenarijus, vata taip tres UA zeme, kad ten galima bus po 3 derlius per metus nuimti. Nepriimciau nei vieno, bent jau pazystancio kvadratines raides i EU, net ir tu visu programuotoju ir tt. Reikia viena kart baigti visiems laikams su tais rusais, jie patys kalti, kad tiek metu toleravo putina ir dar kelesi ant sakiu kaip nezinia kas: antroji armija pasaulyje ) o ruses grazios ir nuolankios, liks daug nasliu jaunu. Zodziu, vieni pliusai, stebim toliau