Gali būti, kad mobilizacija – Xi Jinpingo darbas: skelbiami paslaptingi ir kardinalūs pokyčiai su Putinu

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Talkatif 2022-09-25 14:22
Pagal mogilizacijos eigą , tikriausiai Xi paprašė Rytų Rusijos namų ūkius atlaisvinti kinų vyrams. Su kuo buvo sutikta.
Robkinas 2022-09-25 16:06
Gal kas labiau domejotes istorija ir turit ka pakomentuoti, kaip buna is tikro, kai patranku mesa pasileidzia i fronta? yra koks is to efektyvumas ar ne? Isvis, ar imanoma pergale einant kiekybiniu pranasumu?
P69 2022-09-25 17:18
Šiais laikais kiekybinis nelabai daug ką reiškia jeigu tai labai prastos kokybės. Tai sako dauguma vakarų ekspertų (tai yra aukšto rango karininkai, generolai ir t.t.). Realiai todėl jog technologijos stipriai pasistumėjusios. Kol ant kiekio sius su kalašais plikos komplektacijos, kita pusė su geresniais taikikliais, mažesne atatranka ir t.t. gali iš toliau paimt. Po to dronai, jeigu tas kiekybinis neturi su kuom numušti, dronai tiesiog laisvai gali mėtyti sprogmenis ant galvų. O kur dar rimtesnės technologijos. Tas pats Javelin gali modernesnius rusų tankus nuimt, jeigu siųs dar didesne seniena nei dabar, tai su piguškom bus galima viską naikinti, praktiškai mirties konservai. Tai čia vien kalba eina apie technologijas, o kur dar pačiu karių pasiruošimas, moralė ir t.t. Jeigu nieko neturi iš šitų, tai kas iš to kiekio? Tiesiog faršas, nieko daugiau. Bus dar didesni nuostoliai rusų nei dabar yra.
HardAxe 2022-09-26 11:56
300k gali atidaryti du papildomus (nevykusius) frontus. Nors tai savaime nesukeltų didelės grėsmės, bet antras frontas prie sostinės smarkiai kirstų per UA logistiką. O dar yra moldavijos sovietinis ginklų sandėlys ir galimas frontas.
kestutisz 2022-09-26 12:13
Viena minitis šauna į galvą - tokie pasidavinėjantys gali apsunkinti gyvenimą priešininkui, ypač civilizuotam. Nes juos reikia kažkaip saugiai priimti, kažkur laikyti, šerti. Žodžiu net daugiau darbo nei šaudyt*. *su šaudymu irgi yra problemos - reikia rizikuoti ir rūpintis netgi jau negyvais (realybė baisesnė nei bet kokie "baisiausi" karo/siaubo žaidimai) https://www.youtube.com/watch?v=65HEx3Uj2rI