[Žinios trumpai] Skelbiami beprotiški vaizdai iš mobilizacijos: „patrankų mėsa“ išlūžusi, visiems iš karto duodami juodi maišai - skelbiama, kad jų užteks visiems, net 25 milijonams  ()

Pasirodė filmuota medžiaga iš Rusijos Federacijos Primorsko teritorijos, kur šaukimą gavę vyrai laukia, kol bus išsiųsti į fronto liniją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kai kuriuose Rusijos regionuose mobilizuoti vyrai girtauja ir susibūrimo vietose įsivelia muštynes, o Vladivostoke naujai mobilizuotiems kariams iš karto išdalinami dideli juodi plastikiniai maišai. Filmuotą medžiagą iš Rusijos Federacijos karinių registracijos biurų skelbia „Ukraina 365“ kanalas „Telegram“.

Kavalerovo mieste, Primorsko krašte, girtas vyras draugui atsiuntė vaizdo įrašą, kuriame parodyta, kaip vyksta mobilizacija. Ruošdamiesi į frontą, prie pat karinės registracijos biuro vyrai geria alkoholį ir užmiega čia pat ant suolų.

„Čia yra policininkai... Einame į fronto liniją. Visi einame tokioje būsenoje“, – nufilmuotą medžiagą įgarsino autorius.

 

Kitame įraše iš Vladivostoko mobilizuotieji nufilmavo, kaip buvo aprūpinti juodais maišais. Niekas nieko neužsimena, bet tam tikrą logiką galima atsekti.

 

(52)
(0)
(52)

Komentarai ()

Susijusios žymos: