Ekspertė įvertino Putino kūno kalbą: pastebėjo demonstruojant vieną jam nebūdingą emociją

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

P69 2022-10-01 15:04
Na, manau jis pats supranta tai ką sako. Ir greičiausiai nei serga kokia liga arba nėra taip kaip išpučia burbulą žiniasklaida. O šiaip jiems kaip tik geriau, kad kalbėtų jog Putinas mirs nuo ligos. Atrodo daug grėsmingiau, kad nebijos į kapus su visu pasauliu nukeliauti. Šiaip kažkada čia lyg rašė jog (nepamenu ar Sovietai) turėjo tokią kaip vaidyba, bandė parodyt žmonėms, kad valdo išprotėjes žmogus kuris bet ko gali imtis. Toks atrodo daug grėsmingiau, nes nežinia ką gali padaryti. Trumpo nemėgstu, bet realiai jo bijojo dėl jo nenuspėjimumo. Jis atrodo labai kvailas (ir yra pasidomėjus), toks gan ekstremistiškas tai jo vien todėl bijojo. O Bidenas atrodė toks lėtas, ramus, flegmatiškas todėl atrodė mažiau grėsmingas. Putinas bando vaizduoti tą pačiuožūsi, ligota diktatorių kuris bet ką padarys, bet iš kūno kalbos, jo poelgių per susitikimus atrodo kitaip. Tačiau šituos sprendimus prėmė dėl spaudimo. Kadangi nenori pralaimėti ir negali, reikią kažką daryt. Todėl ir bando daryti, bet supranta jog tai nėra gerai. Todėl bandys viską išlaikyti (kaip tik gali), tempti guma tikėdamasis, kad iš to išsirutuliuos kažkas teigiamo. Tam tempimui ir yra visa tą mobilizacija. Tiesiog sienas palaikyti kurios užimtos. Tikriausiai tikisi, kad per laiką viskas nurims, žmonėms pabos, parama nutrūks iš vakarų. Aš čia taip manau, bet aišku aš nesu nei ekspertas, nors realiai niekas nežino nei kaip bus, nei ką, todėl visi galime pabūti tais "ekspertais". Ar tai reiškia WW3? Bent kol kas dėl to nemanau, aišku pamastau apie tai kaip ir kiekvienas, suprantama. Manau vis dėl to bus panašiau į Šaltąjį Karą. Kaip panašu Putinas atsisakė Sovietų Sąjungos V2 ir perėjo prie Imperinės Rusijos, bet kažkaip sukuriant naujas valstybes ir sąjunga būtų buvęs saugesnis "žaidimas" nei paskelbti prijungimą prie Rusijos. Dabar jau toks pralaimėjimas nelabai ir tinkamas variantas, nes skaitytų kaip "savo" teritorijų praradimą. Gal jis tikisi vis dėl to Korėjos varianto. Padalyt Ukraina, dalis tegul prisijungia į NATO, vienodai, o dalį prisijungs prie savęs. Čia toks kaip kompromisas, galbūt Putinui sueitų, bet jaučiu, kad Ukrainai nebe.
vyt 2022-10-01 15:22
Žiūrėjau aš video. Vyrų akių vyzdžiai labai jau susitraukę. Toks jausmas jog jie atsiriboję nuo supančios aplinkos. Jie žino jog šikna ir į tai nekreipdami dėmesio daro tai ką visuomenė nori matyti. Lygiai tas pats, kaip vyras sužinotų, jog mergina nėščia, o patį po savaitęs atleidžia iš darbo ir nuoma ant kaklo " Viskas yra gerai " kai iš tikro viskas yra labai blogai. Kaip Pokeryje, kai žinai jog oponentas turi gerą hand'ą ir tu turi nieko. Tai įstumi All In didžiulę sumą, ir bandai nuslėpti jog nieko neturi
Siguas 2022-10-01 15:31
To P69 Manau Putinas visą gyvenimą skyrė ir 20 metų ruosėsi, kad Pulti vakarus. Na pradėjo nuo Ukrainos, būtų kritusi eitų kiek galėtų. Kad jis nenormalus fanatikas ir sergantis aiškiai matosi. Vienintelį kelia turime sustabdyti Putiną. Tiekti tiek pagalbos Ukrainai, kad laimėtų. Mano nuomone 10 kartų reikia padidinti pagalbą. Kryme ir donbase galbūt dauguma žmonių palaiko rusiją, nori socializmo ir kas buvo prie CCCP. Anksčiau galvojau jie irgi turi turėti savo nuomonę, dabar taip nebegalvoju. Dabar po viso to kas įvyko visus ,,ruskij mir" gerbėjus reikia denacifikuoti, iliustruoti, o kam nepatinka Ukraina spyris į užpakalį ir į rusiją.
P69 2022-10-01 16:33
Pulti vakarus? Labiau turėjai omenyje post-sovietines valstybes, tada taip. Tačiau jau Ukrainoje nelabai nuskilo jiems tai manau suvokė realia padėti. Kariuomene ruošti tai tikrai neparuošė, labiau žmones bande ruošti propoganda, kad tai būtina. Ukrainos aneksija.
bahuriux 2022-10-01 20:34
Kūno kalba? Rimtai? Mačiau per žinias reportažą, nežinau kaip jums bet, palei mane tas žmogus 99,9% nebuvo originalus putinas. Originalas sėdi bunkeryje ko gero. Apskritai nemačiau originalo per teliką ir mass medijas jau gal kokį mėnesį, neskaitant "konservų" ( išanksto įrašytų įrašų) Galiu klysti nes esu įpatingai nepastabus, turiu prastą atmintį, neįsidėmiu veidų kol to žmogaus nepamatau šimtą kartų. O kaip jums pasirodė?
Benediktas 2022-10-01 20:37
Aišku kad tas pats. Žmonės sensta. Jį pastoviai ten reabilituoja, botokso pripumpuoja ir t.t. Nuotraukas fotoshopina. O čia buvo video transliacija. Antrininkai būna tik mašinos konvojuose, kad bent šiek tiek panašūs būtų, kad padidintų tikimybę nukalt ne tą mašiną.
bahuriux 2022-10-01 22:30
Galbūt ir botksas ar panašiai, bet ir balsas nelabai atitinka.
P69 2022-10-02 00:03
Na, jaunas ar senas tai žmonės keičiasi, bet, kad išskirtinai išsikirtu tai ką žinau, pačiam neatrodė. Be to kaip sakei, botokso pastoviai pripumpuoja, patvarko raukšles ir t.t., o dar gali skirtis savijauta skirtingai kiekvieną kartą, nuo streso ir pnš. Galvojat jis ten ramiai sėdi be streso dėl viso šito. Net dėl pačios kameros tas "buinumas" gali skirtis, dėl objektyvo. Dėl to ir sako, kad per televizija "priauga svorio" žmonės. Dar gi ir ūgis turi būti panašus, ne tik išvaizda. Balsas. Nors plastinės operacijos gali stipriai pakeisti žmogu, bet padaryt kažkieno veidą labai identiškai, na to net geriausiose plastikos klinikose nepadaro. Juk kai kažkas paprašo atrodyti kaip Kim Kardashian, nu nepadaro taip:)) O čia gi Rusijoje kažkokia slapta plastikos klinika skirta Putinui kuri gali padaryt taip kaip negali vakaruose už pinigus. Nu nežinau. Neįtikinamai. Kauke taip, galima užsidėti jeigu ten prof. makeup padaryt, kaip, kad per Holivudo filmus aktoriams padaro (bet ant kameros gerai atrodo, nes dar paturbina viską vizualiai ir t.t., o žmonės kurie arčiau bus ir ilgiau įsižiūrės tai vis tiek pastebės, tada jo, kaip plastelina galima pakeist visus bruožus, bet gyvo žmogaus veidą... O čia pilna žmonių, kiti gal su tlf filmuoja ir t.t. Šito taip lengvai nepaslėpsi. Čia gali konservus kurt taip, bet ne pačiam live susirinkime.
bahuriux 2022-10-02 00:58
Prisiminiau šitą straipsnį. http://www.technologijos.lt/n/technolog ... -matavimas
Benediktas 2022-10-02 12:05
O ką balsas? Balsas keičiasi nuo žmogaus pasitikėjimo savimi keitimosi.
Dannas3 2022-10-02 12:39
kokie dar matavimai su liniuote, ismatavau sako su liniuote DDDDD juk siais laikais yra veido nuskaitymo programos, garantuoju taip pat ir balso. Taip kad antrininka kaip du pirstus apmyzt, butu lengva atskirt.
P69 2022-10-02 13:36
Man įdomu kas sugalvojo su liniuote matuot...
bahuriux 2022-10-02 16:29
https://www.15min.lt/naujiena/aktualu/p ... 57-1686130 https://klaipeda.diena.lt/naujienos/pas ... as-1088395
P69 2022-10-02 17:08
In July 2022, director of the U.S. Central Intelligence Agency, William Burns, stated they had no evidence to suggest Putin was unstable or in bad health. The statement was made because of increasing unconfirmed media speculation about Putin's health. Burns had previously been U.S. Ambassador to Russia, and had personally observed Putin for over two decades, including a personal meeting in November 2021. A Kremlin spokesperson also dismissed rumours of Putin's bad health as fake. In May 2022 it was suggested, based on video footage alone, that Putin may have Parkinson's disease.This speculation, which has not been supported by medical professionals, has spread in part due to Russia's invasion of Ukraine, which many saw as an irrational act. The Kremlin rejected the possibility of Parkinson's along with outside medical professionals, who stress that it is impossible to diagnose the condition based on video clips alone. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Putin
Benediktas 2022-10-02 17:10
Putinui naudinga rodyti save labai ligotą. Kad visi galvotų, kad jis vistiek tuoj numirs. Ir galima taip specialiai vaidinti. Šūdukus rinkti, pastatyti ligoninę prie rezidencijos, Erdoganas gali už rankos prilaikyti ir t.t.
P69 2022-10-02 17:11
Taigi, sveikas, bet po to prisimena, kad reik vaidinti ligonį kuris greit mirs:)) Be to tas K. Budanovas sako ne tik yra antrininkas, o kad ir Putinas sunkiai serga vėžiu, tik įdomu ar Ukrainos ar JAV žvalgyba geresnė:)