Ukraina oficialiai įsiveržė į Rusijos aneksuotą teritoriją! Prasideda Luhansko srities išlaisvinimo operacija, skelbiami pirmieji laimėjimai (Video)  ()

Sėkmingai žengdami į priekį, Ukrainos kariškiai sugebėjo deokupuoti keletą gyvenviečių, kuriose jau iškabintos valstybės vėliavos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų daliniai oficialiai pradėjo Luhansko srities deokupavimo operaciją. Šią informaciją savo „Telegram“ kanale patvirtino regioninės karinės-civilinės administracijos vadovas Serhijus Gaidai.

Anot jo, oficialiai prasidėjo Luhansko srities deokupacija.

Serhijus Gaidai pabrėžė, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų daliniams regione pavyko išvaduoti kelias gyvenvietes, kuriose jau plevėsuoja Ukrainos vėliavos.

„Mes judame į priekį. Dėkojame savo ginkluotosioms pajėgoms už tokias geras naujienas. Padedame joms, nepavargstame ir tikime savo pergale. Luhansko sritis yra Ukraina. Taip buvo, taip yra ir taip bus. Būkite malonus. Laikykimės!“ — apibendrino Luhansko OVA vadovas, komentuodamas operacijos, kuria siekiama išlaisvinti Rusijos užgrobtų teritorijų, pradžią.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(95)
(2)
(93)

Komentarai ()

Susijusios žymos: