[Žinios trumpai] „Situacija kritinė“ – Rusijos žiniasklaida panikuoja: skelbiama, kad Ukraina prasiveržė pro Rusijos frontą  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos Chersono ir Luhansko srityse naikina įsibrovėlių dalinius iš karto iš trijų pusių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo propagandistai praneša apie kritinę Rusijos kariuomenės padėtį Chersono ir Luhansko srityse, kur Ukrainos ginkluotosios pajėgos naikina įsibrovėlių dalinius iš karto iš trijų pusių.

Tai paskelbė Kremliaus televizijos kanalo „Rossija-1“ karo vadas Jevgenijus Poddubny.

Savo „Telegram“ kanale jis rašo, kad Rusijos kariuomenei, esančiai priešakinėse linijose, atėjo sunkiausias laikas. Be to, blogiausia dalis Rusijos kariuomenės dar laukia. Dėl gyvosios jėgos ir technikos stokos RF ginkluotosios pajėgos patiria didelių nuostolių ir yra priverstos trauktis, o paskelbta mobilizacija šiuo metu niekaip negali padėti įsibrovėliams, nes mobilizuotieji dar mokymuose, be jų pagalbos Rusijos kariuomenės likučiai nepajėgia išlaikyti fronto.

„Fronto linijoje sunkiausias metas. Ir laukia dar sunkesnis. Pietuose, sprendžiant iš pranešimų, situacija kritinė: vis dar prarandame žmones ir teritoriją“, – sakė jis.

 

Strelkovas-Girkinas savo „Telegram“ kanale taip pat patvirtina Rusijos kariuomenės traukimąsi Chersono srityje. Sunkiausią pralaimėjimą okupantai patyrė Davydovo Brodo gyvenvietėje.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(113)
(0)
(113)

Komentarai ()

Susijusios žymos: