[Žinios trumpai] Dniepras bus nusėtas rusų lavonais - čia tuoj prasidės beprotiški dalykai  ()

Jau visai „netrukus pamatysime daug vaizdo įrašų su grupiniais plaukimais upe ir su jų pasekmėmis – nuskendusiais žmonėmis“: A. Kovalenko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Aleksandras Kovalenko nurodė tris priežastis, kodėl Rusijos okupacinės pajėgos nesugebės suvaldyti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo dešiniajame Chersono srities krante:

  • pirma, pažangi padalinių valdymo ir valdymo sistema dešiniajame krante veikia neefektyviai, o kai kuriose vietose jos, kaip tokios, nėra;
  • antra, nėra visavertės paramos kariniams daliniams ir jie tokiomis sąlygomis negali vykdyti gynybos be artilerijos paramos;
  • trečia, dauguma dešiniajame krante esančių rusų dalinių yra išsekę ir patyrę didelių nuostolių.

Visos šios priežastys atsirado dėl kruopštaus Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo sąlygų parengimo, pažymėjo Kovalenko.

„Dešinysis krantas yra spąstai rusams, savižudiška aklavietė, apie kurią kalbu nuo liepos mėn. Užuot pasirinkę variantą ir bėgę, kai dar buvo tiltai, jie pasirinko variantą likti ir mirti. Tiksliau, toks pasirinkimas buvo padarytas jų vadovybės. Pabėgti okupantams iš dešiniojo kranto nebus taip lengva kaip iš Charkivo srities ar prie Limano.cTodėl netrukus pamatysime daug vaizdo įrašų tiek su grupiniais plaukimais upe ir su jų pasekmėmis – nuskendusiais žmonėmis“, – įsitikinęs ekspertas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(167)
(0)
(167)

Komentarai ()

Susijusios žymos: