To nėra nė vienoje pasaulio armijoje: neįtikėtina, bet Rusijos kariuomenė aviacijos pagalbos prašo per socialinius tinklus  ()

Rusų okupantų propagandinėje viešumoje Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimo fone tęsiasi isteriškų nuotaikų eskalavimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Antroji pasaulio armija“ socialiniuose tinkluose prašo Rusijos aviacijos paramos: „Mums to reikia labiau nei bet kada!“

Spalio 2 d., išlaisvinus Limaną ir prasidėjus kovoms Kreminos srityje, Rusijos okupantai susidūrė su netikėtu karo veiksmų eskalavimu Ukrainos pietuose. Sprendžiant iš dejonių socialiniuose tinkluose, Rusijos kariuomenės vadovybė jau seniai žlugdo visus įmanomus planus ir prarado situacijos kontrolę.

Propagandistai tvirtina, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos užtikrintai žengia į priekį Chersono srityje. Per dieną gynėjams pavyko atlaisvinti 25 km. Viename iš viešų okupantų puslapių naktį pasirodė pranešimas „Dudčanai – ruoškitės!“.

 

Ir nepraėjus nė valandai jie iškart parašė: „Aviacija reikalinga labiau nei bet kada! Jei kas turi prieigą prie vadovybės, atsiųskit mums!!!“ Ko gero, į Ukrainą įmesti mobilizuoti rusai net nebendrauja su karine vadovybe, nes pagalbos prašo socialiniuose tinkluose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(31)
(0)
(31)

Komentarai ()

Susijusios žymos: