[Žinios trumpai] Žiaurus kerštas Rusijai: „Kadyrovas paskelbs Čečėnijos nepriklausomybę“ (Video)  ()

„Rytų žmonės nieko nepamiršta. Jų kerštas niekada nebūna greitas, bet gali būti itin nuodingas ir žiaurus“: Aleksandras Kočetkovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Politikos analitikas, strategas Aleksandras Kočetkovas teigia, kad Čečėnija, vadovaujama Kadyrovo, bus pirmoji respublika Rusijos Federacijoje, pradėsianti imperijos žlugimą.

„Rytų žmonės nieko nepamiršta. Jų kerštas niekada nebūna greitas, bet gali būti itin nuodingas ir žiaurus. Aš manau, kad būtent Kadyrovas paskelbs Čečėnijos nepriklausomybę, nuo kurios prasidės valstybių vidinių suverenitetų paradas“, – sakė jis interviu su Vadimu Gerasimovičiumi laidoje „Politeka Online“ „YouTube“ kanale.

Analitikas papildė savo mintį, teigdamas:

„Jis gana savarankiškas savo teiginiuose ir veiksmuose. Na, o kur dar rytietiškas meistriškumas – įsmeigti durklą į valdovo nugarą tą akimirką, kai jam tai visiškai netikėta ir nepaprastai skausminga, todėl šia prasme aš visiškai pasitikiu Kadyrovu“.

 

Laidos vedėjui uždavus klausimą, ar Kadyrovas Putinui taps tuo, kuo Brutas tapo Julijui Cezariui, Kočetkovas  atsakė teigiamai ir pridūrė, kad Čečėnijos vadovas neabejotinai bus dar klastingesnis ir įmantresnis:

„Nemanau, kad Bruto veide buvo tokia gudri šypsena, kokią, tikėtina, turės Kadyrovas, kai smeigs politinį durklą Putinui į nugarą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(149)
(1)
(148)

Komentarai ()