[Žinios trumpai] Tai, kas prasidėjo po Limano puolimo propangandistams sukėlė trauminį šoką: 30 km per 2 dienas, tai beprotybė  ()

30 km proveržis ir priartėjimas prie Kreminos Rusijos karo propangandistams kelia trauminį šoką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo propagandistai šokiruoti Ukrainos kariuomenės puolimo Limano kryptimi sėkme ir greičiu. Kremliaus televizijos kanalo „Rossija-1“ karo žurnalistas Aleksandras Sladkovas apstulbo sužinojęs, kad,  išlaisvinus Limaną, Ukrainos ginkluotosios pajėgos padarė 30 km proveržį ir priartėjo prie Kreminos.

Savo „Telegram“ kanale jis ne iš karto patikėjo naujausiomis žiniomis iš fronto linijos, kur per porą dienų sugriuvo visas rusų frontas.

Sladkovas pažymi, kad galingu puolimu Ukrainos kariuomenė atėmė iš Rusijos galimybę pradėti puolimą  Slovjanske. Negana to, Ukrainos ginkluotosios pajėgos ne tik per 2 dienas prasibrovė per Rusijos gynybą 30 km Luhansko kryptimi, bet ir neleidžia rusams įsitvirtinti bei organizuoti gynybą ties Kremina.

 

„Pasirodo, kad per dvi dienas Ukrainos ginkluotosios pajėgos pramušė mūsų gynybą trisdešimt kilometrų link Luhansko tiesia linija. Jie taip pat neleidžia mums kuistis šalia Kreminos. Nieko sau“, - rašė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(63)
(1)
(62)

Komentarai ()

Susijusios žymos: