[Žinios trumpai] Tai grandiozinė pergalė, pirmas kartas nuo 2014 metų - Ukraina užėmė esminį Rusijos gynybos tašką (Video)  ()

„Limano netektis yra ne tik karinis, bet ir politinis Rusijos Federacijos pralaimėjimas“: Snegiriovas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-04 [Žinios trumpai] Tai grandiozinė pergalė, pirmas kartas nuo 2014 metų - Ukraina užėmė esminį Rusijos gynybos tašką (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dmitrijus Snegiriovas paaiškino strateginę Limano svarbą ir kodėl jo išlaivinimas gali būti laikomas dideliu Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pasiekimu.

Snegiriovo interviu programai TSN galima žiūrėti „YouTube“ kanale.

„Pacituosiu Austino iš JAV pareiškimą, kuris sakė, kad Limanas yra pagrindinis Rusijos gynybos taškas. Tai logistikos centras, kurį galima palyginti su Kupjansku Charkivo srityje. Būtent Limano kontrolė leido RF ginkluotosioms pajėgoms vykdyti okupacinio korpuso, esančio Luhansko, Donecko ir Charkivo sričių teritorijose, logistiką“ – paaiškino Snegiriovas.

Jis pridūrė, kad: „Tai yra pagrindinis gynybos taškas. Limano kontrolė leidžia Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms plėtoti sėkmingą kontrpuolimą tiek Donecko srities, tiek Luhansko kryptimis. Mes kalbame apie kontrolę Svatovo-Kremina greitkelyje. Tai yra priėjimas prie rusiškos grupuotės, kuri yra susitelkusi Luhansko srities teritorijoje“.

 

„Verta pasakyti, kad Limano netektis yra ne tik karinis, bet ir politinis Rusijos Federacijos pralaimėjimas. Pirmą kartą nuo 2014 metų Ukrainos ir Rusijos karas sukūrė operatyvinę Rusijos grupuotės apsuptį, kuri buvo priversta palikti savo nuolatinės dislokacijos vietas, kad būtų išvengta daugybės aukų“, – reziumavo karo ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(64)
(1)
(63)

Komentarai ()

Susijusios žymos: