[Žinios trumpai] Arestovičius: prognozės išsipildė, Putinas nebekontroliuoja situacijos Rusijoje  ()

Ukrainos prezidento kanceliarijos patarėjas kalbėjo apie viešą kivirčą, kuriuo R. Kadyrovas ir J. Prigožinas „smogė“ Rusijos gynybos ministerijai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas ir PMC „Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas dėl Limano išlaisvinimo „užvažiavo“ generaliniam štabui ir Rusijos Federacijos gynybos ministerijai, ypač Aleksandrui Lapinui, mėgstamiausiam Rusijos prezidento Vladimiro Putino generolui.

Apie tai „Feigin Live“ kanale kalbėjo Ukrainos prezidento kanceliarijos patarėjas Oleksijus Arestovičius.

„Privilegija paskelbti kaltuosius priklauso tik lyderiams. Kodėl jie nurodo kaltuosius, kai dar nepasisakė lyderis? Vadinasi, vadovo galia susvyravo. Du didžiausių privačių armijų turėtojai drįsta kritikuoti šalies generalinį štabą, kuriam svarbiausia yra karinė jėga“, – sakė jis.

„Mūsų prognozės pasitvirtino, kaltieji paskelbti, Rusijos valdžia pasidarė nesąžininga, o V. Putinas nekontroliuoja santykių tarp skirtingų lygių karinės-politinės vadovybės subjektų, nes jie leidžia sau viešą susirėmimą, o to visiškai negalima daryti“, – pridūrė Arestovičius.

 

Kartu jis pasiūlė variantus, kaip šioje situacijoje elgsis Rusijos generolai:

„V. Putino favoritą „pervažiavo“ du privačių armijų turėtojai. Ką darys generolai? O gal pradės kurti tuos „tiktokerius“ su nuteistaisiais ir „vagneriais“? Juk generolai vadovauja „operacijai“, kad ir kaip būtų. Jie nublokš save į sunkiausią sritį...“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(27)
(1)
(26)

Komentarai ()

Susijusios žymos: