Tik stiprių nervų žmonėms! Ukraina parodė šiurpų video, kas liko iš rusų, kurie bandė pabėgti iš Limano (Foto, Video)  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos paskelbė vaizdo įrašą, kuriame matyti, kas liko iš rusų okupantų, bandžiusių pabėgti iš Limano.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-03 Tik stiprių nervų žmonėms! Ukraina parodė šiurpų video, kas liko iš rusų, kurie bandė pabėgti iš Limano (Foto, Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai informavo kariuomenės Strateginės komunikacijos departamentas, praneša Censor.NET.

„Dar viena rusų kolona bėga iš apsupto Limano. Ir susitiko su Ukrainos gynybos pajėgomis. Mašinos sustojo, keleiviai atsigulė“, – patikslinta pranešime.

Vaizdo įraše matyti ant kelio gulintys rusų kūnai ir sudaužyti automobiliai.

ĮSPĖJIMAS! Vaizdo įrašo nerekomenduojama žiūrėti nepilnamečiams, nėščiosioms ir silpnos psichikos žmonėms!

Taip pat Ginkluotųjų pajėgų Strateginės komunikacijos departamentas paskelbė Rusijos praporščiko Jurijaus Voronino, kuris buvo rastas negyvas Charkivo srityje, dokumentus.

 

„Tai yra Rusijos nusikaltimo prieš savo žmones įrodymas. Prie žuvusio praporščiko buvo jo šaukimas, kuriame parašyta „nedelsiant pasirodyti“. Taigi, Voroninas buvo rezerve. Maksimalus atsargos karių mobilizavimo amžius, net ir pagal naujausius kanibalizmo įstatymus, yra 50 metų. O Voroninui buvo 57 metai. Galbūt esmė ta, kad praporščikas Voroninas yra iš Buriatijos“, – rašoma pranešime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(115)
(4)
(111)

Komentarai ()

Susijusios žymos: