[Žinios trumpai] Rusijos košmaras: Ukraina pralaužė frontą prie Chersono - jau įsiveržė į priekį apie 25 km! (Video)  ()

Rusijos armija patiria naujus smūgius: išlaisvintos Zolota Balka ir Chreščenivka gyvenvietės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nespėjus Rusijai atsigauti po skaudžių pralaimėjimų Charkivo srityje ir Donecko srities Limane, Rusijos armijai buvo smogtas dar vienas skaudus smūgis. Šį kartą tai įvyko pietiniame fronte, šiaurinėje Chersono srities dalyje, kur Ukrainos kariškiai pralaužė priešo gynybos liniją ir per pastarąsias 24 valandas sugebėjo pasistūmėti į priekį apie 25 km.

Sekmadienio popietę Ukrainos kariškiai paskelbė vaizdo įrašą iš išlaisvintos Zolota Balka gyvenvietės, o vakare socialiniuose tinkluose  pasirodė Ukrainos kovotojų kadrai iš Chreščenivka gyvenvietės.

Tuo tarpu Rusijos karo korespondentai ir propagandistai praneša, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų daliniai artėja prie Dudčanų gyvenvietės, esančios gana giliai už Rusijos linijų okupuotose Chersono srities teritorijose:

 

„Berislovo kryptimi priešas priartėjo prie Dudčanų. Iki šiol nepavyko stabilizuoti fronto šia kryptimi. Padėtis sunki“.

Fronto proveržį Dudčanų apylinkėse patvirtina ir rusų diversantas Igoris Girkinas (Strelkovas).

Rusai praneša, kad puolant Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms, Rusijos kariuomenės daliniai taip pat turėjo palikti Ševčenkovką, Liubimovką ir Osokorovką.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(68)
(0)
(68)

Komentarai ()

Susijusios žymos: