[Žinios trumpai] Rusai skambina pavojaus varpais: po Limano Ukrainos ginkluotosios pajėgos sudavė galingą smūgį naujam fronto sektoriui  ()

Rusijos karinių šaltinių teigimu, puolant Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms rusai traukiasi į Zolota Balkos kaimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo propagandistai ir vadinamieji „karo korespondentai“ skambina pavojaus varpais dėl padėties fronte ne tik  Limano kryptimi, bet ir pietuose.

Vienas didžiausių Rusijos Federacijos karinių „Telegram“ kanalų „Du majorai“ rašo apie sunkią rusų padėtį Chersono srityje, kur, anot Ukrainos ginkluotųjų pajėgų okupantų, šiąnakt prasidėjo nauja puolimo banga.

Remiantis informacija, gauta iš Rusijos stovyklos, Ukraina pradėjo puolimą remiama 150 šarvuočių, priversdama Rusijos okupacines pajėgas trauktis. Remiantis informacija, gauta iš įsibrovėlių, Ukrainos kariuomenė visiškai perėmė Zolota Balka gyvenvietės kontrolę.

 

„RF ginkluotųjų pajėgų daliniai patyrė nuostolių. Teritorija, kurią anksčiau šiame fronto sektoriuje kontroliavo mūsų daliniai, yra užimta priešo“, – rašo rusai.

 

Negana to, Maskvos problemą didina tai, kad rusai neturi rezervų šiame fronto sektoriuje. Tuo pačiu metu ir toliau atvyksta nauji Ukrainos kariuomenės daliniai. Rusai baiminasi, kad dėl Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimo jiems vėl teks palikti savo pozicijas ir trauktis dar labiau į pietus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(136)
(3)
(133)

Komentarai ()

Susijusios žymos: