[Žinios trumpai] „Atiduoti jokiu būdu negalima!“: naujas Ukrainos puolimas Girkinui-Strelkovui sukėlė tikrą paniką  (1)

Kreminos deokupacijos perspektyva išgąsdino karo nusikaltėlį Igorį Girkiną-Strelkovą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per Ukrainos kontrpuolimą Lymano kryptimi Ukrainos ginkluotosios pajėgos priartėjo prie Kreminos. Tai sukėlė paniką tarp „specialiosios operacijos“ šalininkų. Būvęs FSB pareigūnas, karo nusikaltėlis Igoris Girkinas-Strelkovas reikalauja visomis priemonėmis išlaikyti Kreminos kontrolę. Jis tokį pareiškimą paskelbė spalio 2 d. popietę, vakare Kreminos okupantai jau buvo gausiai apšaudomi.

Strelkovą išgąsdino žinia, kad Ukrainos kariuomenė išlaisvino Torskos kaimą Donbase. Ši gyvenvietė yra mažiau nei 20 km nuo Kreminos - pagrindinės Rusijos tvirtovės šiame fronto sektoriuje. Kai Rusijos ginkluotosios pajėgos bus išstumtos iš Kreminos, jos taip pat turės bėgti iš Severodonecko ir Lysičansko.

„Kyla klausimas, kaip išlaikyti Kreminą - vieną iš pagrindinių taškų, užtikrinančių šiaurinį Lysičansko gynybos flangą. Kremina jokiu būdu neturi būti atiduota“, - reikalavo Rusijos diversantas.

 

Strelkovas, kaip ir okupantai, baiminasi, kad frontas subyrės kaip domino kauliukų eilutė. Lymanas saugojo Kreminą, kuri saugojo Lysičanską, kuris yra greta Severodonecko. Ukraina po truputį vaduoja savo miestus.

(100)
(0)
(100)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: