[Žinios trumpai] Rytuose gresia pakopinis fronto griuvimas: Ukraina veržiasi gilyn į Rusijos gynybą: rusai skelbia apie kritinę situaciją  ()

Okupacinės kariuomenės situacija Kremenajos apylinkėse - kritinė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Artimiausiu metu Rusija gali tikėtis pakopinio fronto griūties Limano kryptimi, kur Ukrainos ginkluotosios pajėgos išvakarėse ne tik perėmė Limano kontrolę, bet ir dar labiau įsiveržė gilyn į rytus, į Rusijos gynybą. Apie tai praneša Rusijos karo propagandistai, atkreipdami dėmesį į kritinę okupacinės kariuomenės situaciją Kremenajos apylinkėse.

Rusijos dalinio BARS-13 vadas Fomičius rusų žurnalistei Dolgarevai pripažino, kad sumušti ir besitraukiantys RF ginkluotųjų pajėgų likučiai bando kurti gynybą netoli Kremenaja, tačiau šansai ten išsilaikyti yra maži.

Kartu jis pripažįsta, kad artimiausiu metu susigrąžinti Limaną bus nerealu. Anot jo, rusų traukimasis iš Limano buvo neišvengiamas, nes Maskva atsiuntė „skystą pagalbą“ gerokai pavėluotai.

 

„Buvo gauti labai skysti rezervai. Be to, per vėlai, jau buvo sunku pakeisti situaciją. Ar yra vilties artimiausiu metu atgauti Limaną? Ne. Kremenaja reikia išlaikyti. Trūksta pakankamai žmonių“, – prisipažįsta okupantas.

Tuo tarpu jau gaunama informacija, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos perėmė Torskės (Limano rajonas, Donecko sritis) kontrolę. Nuo čia iki Kremenaja tiesia linija tik 15 km.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(116)
(0)
(116)

Komentarai ()

Susijusios žymos: