Rusų propaganda puolė į paniką – Ukraina vėl smogia Rytuose, atakuojama Kremina: „atrodė, kad jau nebegali būti blogiau, bet bus dar blogiau“ (Video)  ()

Išlaisvinus Limaną Donecko srityje, Ukrainos kariai priartėjo prie Kreminos miesto Luhansko srityje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistai praneša apie kovas dėl Kreminos: „Palaukite porą dienų, bus dar blogiau“.

Rusijos kariuomenė toliau sparčiai traukiasi iš Donbaso. Spalio 2-osios vakarą rusų propagandistai pranešė apie prasidėjusias kovas dėl Kreminos.

Vadinamasis „karo žurnalistas“ Aleksandras Kotsas tvirtina, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos mieste smogia artilerijos smūgiais į įsibrovėlių pozicijas: „Kremina apšaudoma patrankų artilerijos. Priešas smogia kolonoms, kurios bando įeiti dabar čia, kad Limano kryptimi organizuotų gynybą“.  

Jo pareiškimo filmuotą medžiagą skelbia televizijos kanalas „Ukraina 365“.

A. Kotso kolegos patvirtina jo žodžius apie Kreminą. „Jaučiasi, jog viskas yra blogiau nei bet kada. Štai ir viskas! Bet staiga atsiranda kažkas, kas dar blogiau dėl konfrontacijos šiame fronto sektoriuje“, – sakė kitas propagandistas Aleksejus Smirnovas.

 

 

Jis pasakoja, kad okupantai Limane paliko savo šalininkus tarp civilių, bet esą patys sugebėjo pabėgti. „Kokia šiandien data? Antra? Palaukite porą dienų, bus dar blogiau. Jau bus totaliai. Emocinės sūpuoklės dar jus pasups“, – reziumavo užpuolikas.  

Tapo žinoma apie Torskos kaimo, esančio tarp Limano ir Kreminos, išlaisvinimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(46)
(0)
(46)

Komentarai ()

Susijusios žymos: