[Žinios trumpai] Rusijoje prasideda pagirios: propagandistai jau maldauja karo nutraukimo ir derybų  ()

Po naujų Ukrainos ginkluotųjų pajėgų proveržių, Rusijos propagandistai Skabejeva ir Popovas pradėjo kalbėti apie būtinybę kuo greičiau nutraukti karą. Jie taip pat kalba apie Rusijos Federacijos gyvenimą geležinės uždangos ir sankcijų sąlygomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Matydami artėjančią karinę ir politinę katastrofą, Rusijos propagandistai Skabejeva ir Popovas pradėjo „persiauti batus“ ir diskutuoti apie pasirengimą deryboms.

Propagandistė Olga Skabejeva, kurios vyras Jevgenijus Popovas anksčiau buvo išrinktas į Rusijos Dūmą, savo „Telegram“ kanale pasidalino Popovo žinute, kurioje jis domisi, kur link juda Rusija. Jis kalba apie būtinybę anksti nutraukti karą ir Rusijos pasirengimą deryboms.

„Karas anksčiau ar vėliau baigsis. Anksčiau būtų geriau. Neatsitiktinai Putinas artikuliuoja Rusijos pasirengimą deryboms“, – rašo jis.

Tačiau visas buvęs Rusijos propagandos optimizmas išsisklaidė, nes Popovas aprašo realybę, su kuria dar ilgai teks susidurti visiems rusams: technologijų ir įrangos stoka iš Vakarų, jokių eurų ir dolerių, gyvenimas už „geležinės uždangos“, uždarytos sienos. Popovas pažymi, kad visa tai lydės aštri Rusijos ir išorinio pasaulio konfrontacija.

 

„Kas mes tokie ir kur einame?“ – klausia Popovas.

(85)
(2)
(83)

Komentarai ()

Susijusios žymos: