[Žinios trumpai] „Bus šakės!" Rusijos kariai panikuoja, kad į karą tuoj įsijungs du karo monstrai iš JAV (Video)  (3)

Aleksejus Arestovičius paskelbė Rusijos Federacijos kario pokalbio pasiklausymo įrašą, kuriame jis sako išsigandęs karo su Holivudo žvaigždėmis perspektyvos. Rusijos kariai baiminasi, kad S. Stallone ir A. Schwarzeneggeris kovos už NATO.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atitinkamą įrašą rugsėjo 30 d. vakare „YouTube" kanalo „Feygin LIVE" eteryje paskelbė Ukrainos prezidento kanceliarijos patarėjas Oleksijus Arestovičius.

Anot jo, pokalbis rodė Rusijos kariškių reakciją į žinią, kad Ukraina pateikė prašymą pagreitinti jos stojim į NATO. Kai kurie buvo apimti panikos.

„Žinai, ko bijau, velnias? (...) Jei tik amerikiečiai nespėtų, velnias, vėl nesurinkti šių karių: Stallone, f* *k, Arnoldo (Schwarzeneggeris – red.), velnias **, šitas kietas riešutėlis (Bruce'as Willisas – red.), f**k, kas ten dar... Velniop į burną, dar ką jie sugalvos pasiimti... Nežinau, Michaelas Douglasas, atrodo, yra čia, Rusijoje. Nežinau, gal net jis eis su mumis. Vis tiek bus kažkokia galimybė", - sakė Rusijos karys.

Su Michaelu Douglasu, beje, rusas apsiskaičiavo.

Ant raudonojo "SAG Awards 2022" kilimo aktorius pasirodė apsivilkęs kostiumu su geltonu ir mėlynu akcentu, vienareikšmiškai palaikydamas Ukrainą. O. Arestovičius, komentuodamas pokalbio perėmimą, išreiškė įsitikinimą, kad aukščiausioje Rusijos vadovybėje yra žmonių, turinčių panašių baimių ir psichinio išsivystymo lygio.

 

„Tai yra geopolitinis mąstymas... Remiantis kai kuriais pranešimais, tai vienas iš Federacijos tarybos narių, kuris bendravo su kitu Federacijos tarybos nariu. Ir mes pokalbį perėmėme. Vertinant visus jų priimtus sprendimus, aišku, kad ten būtent toks mąstymo lygis", – juokavo O. Arestovičius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(77)
(3)
(74)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: