Pskovo desantininkai sudaužyti, frontas pralaužtas: Chersono šiaurėje tikras pragaras – Rusija metė viską, ką galėjo, Ukraina smogė atgal  (1)

Davydovo Brodo kaimą, kuris, kaip pranešama, buvo išvaduotas spalio 4 d., buvo užėmę Rusijos Pskovo oro desantininkai. Apie tai pranešė propagandiniai Rusijos Federacijos „z-kanalai“, nušviečiantys „specialiąją operaciją“, skelbia Dialog.UA.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas iš Rusijos Federacijos propagandos šaltinių tikina, kad likus dviem dienoms iki pralaimėjimo desantininkai pažadėjo kaimą palikti savo kontrolėje. Laimei, jiems nepasisekė.

Apskritai, Chersono srities šiaurėje rusai patyrė fronto žlugimą. Apie tai, kas vyksta šioje srityje, kalbėjo Rusijos žurnalistė Julija Latynina.

„Chersono srityje, Davydovo Brodo kaime, Rusija metė viską, ką galėjo, kad atremtų Rusijos puolimą, todėl buvo atskleistas jos frontas Berislave. Dėl to šarvuočiai važiavo palei Kachovkos marių krantą. Beje, tai daugiausia Balaklijoje konfiskuota Rusijos karinė technika. Ten vystosi naujas katilas, kuris jau bus ne nuo Davydovo Brodo iki Berislavo, o nuo Berislavo iki Davydovo Brodo su liūdniausiomis pasekmėmis“, – kalbėjo žurnalistė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(72)
(1)
(71)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: