Skelbiama apie didžiulę psichologinę traumą Putinui - tai kas įvyko SCO, jį labai sukrėtė (Video)  ()

Pastarosiomis dienomis V. Putinas demonstravo gana keistą elgesį, pastebima, kad jis jaučiasi nesaugus ir bando rasti bent kažkiek palaikymo visuomenėje. Ir viskas prasidėjo, ko gero, nuo SCO viršūnių susitikimo, kuriame Kremliaus vadovas buvo pažemintas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-08 Skelbiama apie didžiulę psichologinę traumą Putinui - tai kas įvyko SCO, jį labai sukrėtė (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai „24 kanalui" papasakojo psichologas Valentinas Kimas. Jis pažymėjo, kad V. Putinas dabar demonstruoja keistą elgesį ir improvizuoja.

Psichologas mano, kad V. Putinas yra labai blogas aktorius. „Jei 2012 metais jis nuoširdžiai džiaugėsi pergale rinkimuose, net nubraukė ašarą, tai 2022-ųjų spalį per kalbą Raudonojoje aikštėje sušukus „Ura, ura, ura" buvo pastebėta, kad jis nebuvo orus, pasitikintis savimi, ir žinantis, kaip suvaldyti minią", – aiškino jis.

V. Putinas dabar bando daryti tai, ko niekada anksčiau nedarė. Ir toks neverbalinio elgesio pasikeitimas rodo, kad standartiniai valdymo įrankiai neveikia. Situacija pasikeitė, todėl dabar jis bando bent kažką pataisyti, pažymėjo V. Kimas.

Jo nuomone, V. Putino kūnas ir psichika reaguoja į tai, kas vyksta, o tai rodo, jog jis nori ką nors taisyti – suburti minią, pasirašyti popierius ir pan., tačiau jam nepavyksta.

„V. Putinas periodiškai nori improvizuoti. Čia keistas derinys – kai bijai ką nors daryti, bet, kita vertus, labai nori", – atsakė jis.

 

Psichologas pabrėžė, kad V. Putino vizitas į SCO ir tai, kas ten įvyko, jį labai sukrėtė. „Ten žmonės, kurie „žiūrėdavo jam į veidą", kalbėjo taip, lyg jis būtų antrarūšis", – sakė jis.

Jis pridūrė, kad „aparatas", kuriuo rėmėsi V. Putinas, taip pat pradėjo gudrauti ir daryti klaidas.

„Taip pat fronte viskas „klesti", propagandistai nežino, ką pasakyti. Todėl jo asmeninis nesaugumas aiškiai perteikiamas aplinkai. Tai yra, kai V. Putinas elgiasi įžūliai, tada ir S. Lavrovas pradeda taip elgtis. O kai V. Putinas elgiasi neramiai, tada nesaugumo požymius pradeda rodyti ir jo propagandistai bei aplinka", – kalbėjo psichologas.

 

Valentinas Kimas apibendrino, kad net pareigūnai okupuotų teritorijų „prisijungimo" metu nesišypsojo ir neatsipalaidavo. Jų veiduose buvo matyti tik liūdesys, baimė ir įtampa. Šie žmonės jautė nerimą ir nesaugumą.

Beje, dėl pralaimėjimų fronte V. Putino ne tik kėdė susvyravo, bet ir sparčiai nyksta jo galia. Politikos strategas Michailas Šeitelmanas sako, kad diktatoriaus atžvilgiu pasigirsta vis daugiau kritikos. Visų pirma, kai kurie Rusijos elito nariai atvirai reiškia nepasitenkinimą Kremliaus veiksmais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(73)
(0)
(73)

Komentarai ()

Susijusios žymos: