Didelė okupantų kolona bandė pabėgti su prisiplėštu grobiu – skelbiami įspūdingi vaizdai, kas iš jos liko (Video, N-18!)  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos nusprendė nepulti Limano kaktomuša, o apsupti miestą iš trijų pusių. Laisvas liko tik vienas greitkelis, vedantis į Kreminą. Būtent juo priešas pradėjo trauktis spalio 2-osios naktį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-07 Didelė okupantų kolona bandė pabėgti su prisiplėštu grobiu – skelbiami įspūdingi vaizdai, kas iš jos liko (Video, N-18!)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete pasirodė naujas vaizdo įrašas iš Limano. Štai kaip atrodo viena iš gatvių, kuria priešai bėgo į Kreminą, praneša kanalas „Surepnova + Telegram“.

Dėmesio! N-18!

Gatvėje matyti sunaikinti automobiliai ir sunkvežimiai, kuriais priešas bandė pabėgti nuo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų. Jais okupantai gabeno ne amuniciją, o grobį. Šalia mašinų guli rusų karių lavonai.

 

Tikslus Limane buvusių įsibrovėlių skaičius nežinomas. Ekspertai skaičiuoja nuo 2 iki 5 tūkstančių žmonių. Tuo pat metu Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas pareiškė, kad dalis jų buvo likviduota, dalis pabėgo, dalis pasidavė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(243)
(4)
(239)

Komentarai ()

Susijusios žymos: