[Žinios trumpai] Vyksta kažkas keisto: kai tik Ukrainos kariai kerta fronto liniją, iš karto nulūžta „Starlink“ internetas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

BevardisBepavardis 2022-10-08 16:15
Sakote "kažkas keisto"? O gal neatsitiktinai E.M. pasisakė, kad Krymą reiktų palikti/atiduoti kacapams, o naujai okupuotose teritorijose "pakartotinai surengti referendumus"? Ko nepadaro dideli pinigai, tą padaro laaabai dideli pinigai. O kur sukasi tokios pinigų sumos - visiems nušiš... ant valstybių ir juo labiau ant eilinių žmogelių! O visos deklaracijos - eilinis akių dūmimas.
immortallt 2022-10-08 16:30
Jei čia Musk'as iš tiesų kažką daro, labai greitai gali būti išmestas iš visų board'ų ir net kaip darbuotojas, jei akcijų kaina ir toliau riedės žemyn.
HardAxe 2022-10-10 16:19
Rusam niekas netrukdo įisigyti (tiesiai ar nelabai) starlinko prieigos taškų. čia daro tam, kad rusai negalėtų naudoti starlinko ir kalbėtų nešifruotais kanalais. Su savo kariniu telefono apsišiko, jiem liko civilinės sim kortelės ir radio rišys (nekoduotas arba kodavimai su klaustuku). Kai tik pasistumia frontas spacex padidina "online" zoną, bet vykstant greitiem kariniam veiksmam nutinka vėlavimų, tuo pačiu ir kareiviai nevisai nori savo būvimo vietą viešinti. Aš taip supratau.