[Žinios trumpai] Po šio įvykio Prigožinas su Kadyrovu bus iš karto sušaudyti (Video)  ()

Politologo A. Piontkovskio mintys apie tai, kas įvyktų, atsistatydinus Putinui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas, Rusijos verslininkas ir „Wagner PMC“ įkūrėjas Jevgenijus Prigožinas ir kitas prokremliškas elitas iš proputiniškos stovyklos laikysis iki paskutinio, kad valdžioje išliktų dabartinis Rusijos Federacijos prezidentas, nes po Putino atsistatydinimo „jie nebegyvens“.

Šia prognoze „24 kanalo“ eteryje pasidalijo politologas ir publicistas Andrejus Piontkovskis.

Anot analitiko, Rusijos generolai neleis V. Putinui įgyvendinti scenarijaus, pagal kurį jis siekia pasitraukti, remiant tam tikro rato žmonių iš savo aplinkos.

„Prigožinas ir Kadyrovas laikysis Putino iš paskutiniųjų. Jei Putinas pasitrauks rytoj dėl ligos, kitą dieną Prigožinas ir Kadyrovas žus kažkokioje autoavarijoje, įvykus nelaimingam atsitikimui ar tiesiog bus sušaudyti“, – sakė pašnekovas.

 

Politologas paaiškino, kad, pasitraukęs iš valdžios, V. Putinas bandys remtis tais, „kurie negali be jo gyventi“, tačiau tokios lažybos yra pralaimėjimas, nes tai nedidelė žmonių grupė:

„Šis rodiklis yra niekinis. Tai labai maža žmonių grupė, palyginti su Rusijos kariuomene ir 2 milijonais mobilizuotų".

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(68)
(2)
(66)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: