[Žinios trumpai] „Kadyrovcai“ jau atviru tekstu nori užimti Kremlių - Čečėnijoje paskelbtas beprotiškas gimtadienio sveikinimas Putinui (Video)  ()

„Vladimirai Vladimirovičiau, tau jau 70! Ir tu jau atsilieki“: Kadyrovo šalininkas kreipiasi į Putiną.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-09 [Žinios trumpai] „Kadyrovcai“ jau atviru tekstu nori užimti Kremlių - Čečėnijoje paskelbtas beprotiškas gimtadienio sveikinimas Putinui (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kadyrovo šalininkas įžūliai pasveikino V. Putiną su jubiliejumi, pažerdamass Kremliaus diktatoriui kritikos ir duodamas jam draugiškų bei praktiškų patarimų.

„Vladimirai Vladimirovičiau, prieš 20 metų buvai šaunus ir labai gerbiamas žmogus. Bet žmogus vertinamas pagal poelgius, kuriuos jis daro šiandien, o ne pagal tuos, kuriuos jis padarė vakar“, – sveikinimus pradėjo „kadyrovcas“ sovietinio kilimo fone.

Užtikrintai ir be baimės jis tęsė: „Vladimirai Vladimirovičiau, tau jau 70! Iir tu jau atsilieki. Tu nebesupranti ką darai, bet darai dideles klaidas. Nutempei visus vyrus į karą be ginklų, be patyrusių generolų, metei vaikus į skerdyklą, o tai nėra gerai. Vladimirai Vladimirovičiau, jei jautiesi vyru, tai išeik kaip vyras. Išlaikyk pagarbą sau. Vilkas turi likti vilkas net senatvėje, o ne pavirsti šakalu. Duok kelią jauniems vilkams, o dar geriau brandžiam liūtui“.

 

„Kadyrovco“ sveikinimo vaizdo įrašas paskelbtas „Telegram“ kanalu „Pravda Geraščenko“. Antonas Geraščenka originalų kreipimąsi į Putiną pakomentavo labai taikliais žodžiais: „Kadyrovo šalininkai sveikina kruviną diktatorių su jubiliejumi ir nedvejodami ragina užleisti vietą „jaunam liūtui“. Akela suklydo, šakalai jau užuodžia kraują“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(92)
(9)
(83)

Komentarai ()