[Žinios trumpai] Po masinės raketų atakos „Google“ Rusijoje sprogo nuo netikėtos užklausos - skelbiama, ko masiškai ieškojo rusai (Video)  ()

Rusai „Google“ paieškos sistemoje ieškojo informacijos pagal du raktinius žodžius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicionierius ir teisininkas Markas Feiginas svečiavosi „Politeka Online“ laidoje „YouTube“ kanale ir atsakė į aktualius klausimus apie karą Ukrainoje.

Pokalbio pradžioje vedėjas pažymėjo, kad, anot „Google Trends“ tarnybos, pasirodė netikėtas raketų atakų prieš Ukrainą rezultatas – rusai „Google“ paieškos sistemoje ieškojo informacijos pagal du raktinius žodžius - „Putino mirtis“. Savo ruožtu Markas Feiginas teigė, kad čia vargu ar yra tiesioginis ryšys:

„Apskritai, nėra aiškių duomenų apie tai, kokios yra tikrosios rusų nuotaikos“, – pabrėžė ekspertas. „Man atrodo, kad šios užklausos yra daugiau susijusioss su požiūriu į vadinamąją specialiąją operaciją. Sprendžiant iš pastarųjų įvykių, rusams rūpi ne tiek smūgiai Krymo tiltui, atsakomieji Rusijos Federacijos smūgiai, o vėliau sekantys atsakomieji smūgiai iš Ukrainos. Jiems buvo žadama pakankamai greitai užbaigti „specialiąją operaciją“, o mes jau artėjame prie 8 karo mėnesio. Ir galo nesimato“.

 

Feiginas mano, kad rusai bijo mobilizacijos ir artėjančių socialinių perversmų Rusijos Federacijoje, o Putino mirtis išlaisvintų juos nuo šių problemų:

„Todėl neatmetu, kad net nuosaikūs Putino šalininkai karo pabaigą sieja su Putino pabaiga. Šių dalykų santykio nesuprasti jau neįmanoma“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(99)
(0)
(99)

Komentarai ()