Pasaulyje darosi karšta: Bidenas griežtai pagrasino Saudo Arabijai ir taip drėbė apie Putiną, kaip iki šiol buvo neįsivaizduojama  (7)

Bidenas perspėjo apie pasekmes tiems, kurie susitars dėl naftos su Rusija.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-12 Pasaulyje darosi karšta: Bidenas griežtai pagrasino Saudo Arabijai ir taip drėbė apie Putiną, kaip iki šiol buvo neįsivaizduojama  (7)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aštuntą Rusijos invazijos į Ukrainą mėnesį JAV prezidentas Joe Bidenas pareiškė, kad Saudo Arabija susidurs su rimtomis „pasekmėmis“, jei bendradarbiaus su Maskva ir paskelbs apie naftos gavybos mažinimą.

Apie tai praneša CNN.

JAV prezidentas Joe Bidenas ketina „iš naujo įvertinti“ JAV santykius su Rijadu, antradienį pranešė Baltieji rūmai, Saudo Arabijos vadovaujamai Naftą eksportuojančių valstybių organizacijai (OPEC) pasirinkus palaikyti Rusiją ir sumažinti naftos gavybą.

Paklaustas, ar susitiks su Putinu kitą mėnesį Indonezijoje įvyksiančiame G20 viršūnių susitikime, Bidenas sakė nematantis jokios svarios priežasties susitikti, bet tai priklausys nuo pokalbio temos.

 

„Tai priklausys nuo to, apie ką tiksliai jis norės kalbėti. Manau, kad jis padarė karo nusikaltimus. Ir todėl nematau prasmės dabar su juo susitikti“, – sakė Bidenas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(400)
(7)
(393)

Komentarai (7)