Šokiruotas rusas pasakojo, kokia galinga Ukrainos kariuomenė prie Chersono: „Turi tokias haubicas, kad po smūgio pusė miško juostos skrenda aukštyn“ (Video)  ()

Ukrainos žvalgyba perėmė išsigandusio Rusijos okupanto, kuris vos nepateko į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų apsuptį, pokalbį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausioji žvalgybos direkcija paskelbė Rusijos okupanto telefoninio pokalbio pasiklausymą. Jis nustebusiam bendražygiui papasakojo apie Rusijos ir Ukrainos armijų kiekio ir kokybės skirtumą.

Įrašas buvo paskelbtas spalio 12 d. oficialiame žvalgybos „Telegram“ kanale.

Sprendžiant iš pokalbio, Rusijos Federacijos kariuomenė veikia dešiniajame Chersono srities krante, kur neseniai Ukrainos ginkluotosios pajėgos prasiveržė pro frontą. Okupantas skundėsi, kad Ukrainos kariuomenė jų grupei yra košmaras.

„Mes traukiamės, trumpai tariant atsitraukėme jau 15 kilometrų. Artilerija, aviacija! Neleidžia mums pakelti galvų! Traiško mus su viskuo: tankais, gradais, uraganais, lėktuvais, sraigtasparniais, minosvaidžiais, haubicomis. Jie turi tokias haubicas, kad po smūgio pusė miško juostos skrenda aukštyn“, – pasakojo rusų karys.

 

Jis pridūrė, kad jį ir jo bendražygius „sukrėtė“, kaip galingai juos muša Ukrainos kariai.

Okupantas kalbėjo apie masinį kolegų pasitraukimą iš pareigų, taip pat skundėsi prastu aprūpinimu.

„Mes nevalgome, nesiprausiame... Naktį du kartus keičiame pozicijas!“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(108)
(0)
(108)

Komentarai ()