[Žinios trumpai] Putinas atliko labai gudrų manevrą - „Generolas Armagedonas" dar to nežino, bet jau yra pasmerktas  ()

Generolą Sergejų Surovikiną Kremlius paskyrė Rusijos kariuomenės Ukrainoje vadu, kad visą kaltę dėl pralaimėjimo suverstų jam, įsitikinęs Abbasas Gallyamovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

V. Putinas S. Surovikinui paruošė liūdną vaidmenį, „Generolas Armagedonas" taps atpirkimo ožiu – teigia A. Gallyamovas.

Tokią nuomonę savo „Facebook" tinklaraštyje išsakė buvęs Rusijos diktatoriaus kalbų rašytojas, politologas Abbasas Gallyamovas. Jis atkreipė dėmesį į tai, kad S. Surovikinas tapo pirmuoju Rusijos „specialiosios operacijos“ vadu, kurį aktyviai palaikė Kremliaus viešųjų ryšių mašina.

„Visas šis ažiotažas apie S. Surovikiną atrodo kaip banalus bandymas sukonstruoti klaidingą taikinį - subjektą, kuris vėliau gali būti laikomas atsakingas už neišsipildžiusius lūkesčius, kurie tikrai įvyks. Ankstesni vadai nebuvo paaukštinti, nes V. Putinas laukė pergalės ir norėjo pats tapti jos „autoriumi".

Dabar jo pergalės nesitikima ir jam reikia žaibolaidžio", – sakė A. Gallyamovas. Jis patikino, kad V. Putinas visiškai netiki S. Surovikino sugebėjimu kažkaip pakreipti karo kryptį fronte. Jei būtų tokių vilčių, jis būtų buvęs Rusijos grupės vadovas, kol Ukrainos ginkluotosios pajėgos nepradėjo skinti pergales.  

 

Už žiaurumą „Armagedono generolo" ir „Alepo budelio" pravardes pelnęs S. Surovikinas negalės iki galo išnaudoti ateityje savo žiaurumo. Kremlius dėl to neturi iliuzijų, – patikino A. Gallyamovas.

„Naujasis vyriausiasis vadas gali būti net pats velnias žmogaus kūne, bet tokioje situacijoje, kai išsenka sistemos resursai, šis žiaurumas tampa tik jo asmeninės biografijos faktu – na, gal eilute būsimame kaltinime Hagoje, nieko daugiau", – pareiškė politologas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(42)
(2)
(40)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: