[Žinios trumpai] Muskas skelbia, kad Rusija per pusvalandį gali sunaikinti JAV ir Europą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2022-10-16 19:23
Kaip tai atsitiko, kad branduolinėje valstybėje atsirado diktatorius? Teroristui duot ko prašo neveikia, Muskai. Muskas žaidžia politinius žaidimus. Respublikonų MAGA korta. Trumpas sakys, kad reikia draugaut su Putinu. P**eras Muskas... Tuo momentu, kai reikia visiems susimt ir nedaug trūksta iki Putino nuvertimo, Muskas gieda Putino dainelę, Putinas to ir siekia.
Varinis 2022-10-17 00:20
Straipsnio autorius klaidina skaitytojus . Rusija gali sunaikinti JAV ir europą per 30 min ir atvirkščiai. O tai reiškia kad JAV ir europa gali sunaikinti Rusiją per 30 min. Maskas norėjo pabrėžti kad atominis ginklas ne juokai . O ne kad kažkas stipriasni vieni už kitus.
sub 2022-10-17 09:24
Bet pabrėžė lyg tai būtų stiprioji Rusijos pusė. Vietoj šitų savo šposų, Muskas geriau ramybės būtų įnešęs, kad branduolinis ginklas nepadės nei vieniems, nei kitiems, o tiksliau pakenks apskritai visiems.
immortallt 2022-10-17 12:15
Yra vienas skirtumas, ES ir JAV sunaikinti ruskiai negali, blogiausiu atveju, kelis miestus sugriautų. Tuo tarpu iš ruskyno neliktų nė vienos karinės bazės ar didesnio miesto. ruskių raketų tikslumą ir efektyvumą pamatėme Ukrainoje. Pusė nepasiekia taikinio ar nedetonuoja. Branduolinis ginklas dar jautresnis, o didžioji ruskyno branduolinio arsenalo numetama iš bombonešių. Priminkite, kas dominuoja ore? Ukrainiečiai labiau orą valdo nei rusai, o ką jau kalbėti apie NATO. Musk'as žaidžia neviešą komunikacijos žaidimą ir ieško sau naudos.
Hmz 2022-10-17 13:57
Ukrainiečiai iš dalies kontroliuoja oro erdvę, bet virš savo teritorijos, ir visai nenuostabu - pas save gali įsirengti ešelonuotą priešlėktuvinę gynybą. Tu nors ir kūlio verskis "dominuodamas" kartu su Arutiunianu, nenumuši kiekvieno bombonešio, vos jis pakils iš aerodromo kur nors Rusijos gilumoje.
immortallt 2022-10-17 14:06
Hmz, aš suprantu apie raketinius užtaisus paleidžiamus iš lėktuvo, bet pas rusus koks dominuoja branduolinis arsenalas? Bent ant popieriaus aš suprantu, kad būtent bombos metamos iš bombonešio. Ar aš neteisingai suprantu terminologiją? Na ukrainiečiai ant popieriaus turėjo prarasti visiškai oro kontrolę ir ruskiai turėjo ore dominuoti be problemų. Faktiškai - lėktuvais mažai besinaudoja (ar kad nebeturi, ar kad nebenori daugiau prarasti) ir net užimtose teritorijose negeba apsisaugoti nuo ukrainiečių oro atakų. NATO oro pajėgumai už ukrainiečių didesni ne kartais.
Hmz 2022-10-17 14:47
Šaltinius į studiją.
AJ 2022-10-17 23:41
Istikro jis nemazai gauna uz starlink Ukrainoje per Pentagona. Tad nutraukes porai dienu, Pentagonas jam nusiunte zinute, kad nutrauks visas sutartis uz starlink, nes jie uz ji moka o paslaugos Ukraina negauna.
qrad 2022-10-18 00:23
Tikriausiai Muskas sulaukė malonaus skambučio iš USA valdžios, kaip jie įvariais būdais galėtu jį ir jo verslus ganbang'inti. Tiesiog be valdžios leidimo nebegalėtu iškelti nauju starlink palydovų į kosmosą, nuplauktu visi NASA kontraktai, nuplauktu visos subsidijos Tesla elektromobiliams.
immortallt 2022-10-18 07:50
Hmz, ten buvo tiesiog straipsnis, bet neberandu Gal ten prifantazuota buvo, gal man atmintyje prikūrė, bet kažkaip nerandu split'o tarp balistinių/ant raketų montuojamų ir bombų tipo branduolinių užtaisų.
Hmz 2022-10-18 10:11
Aš juk tau daviau straipsnį - ten apie bombas išvis nekalbama. Neskaitei?
immortallt 2022-10-18 10:16
Žioplas, nepastebėjau...
Laurynas19 2022-10-18 10:59
Tai tu gal netiki kad atominės bombos egzistuoja? Jei tiki. Tai gal netiki, kad Rusija jų turi? Jei tiki. Tai gal netiki, kad sugebės paleisti bent 3 raketas sėkmingai į Europos miestus? Jei tiki. Tai kodėl galvoji jog Putinas nežada jų panaudoti, kai tu ir visi kiti žadat sunaikinti jį bei jo šeimą. O 3 atominės į Europos miestus yra blogiau nei 10 metų dabartinio karo Ukrainoje. Kada tu pats paleistum atomines bombas jei turėtum tokią galimybę? Kai nužudyčiau tavo šunį? Tavo sesę? Senelį? Tėvą ar Mamą? Pagalvok rimtai apie tai. Putinas turi daugiau ką prarasti nei tu. Ir aš linkęs manyti, kad tu normalesnis bei stabilesnis nei Putinas? Čia tik šiaip pamąstymui.
Hmz 2022-10-18 11:07
Tu rimtai manai, kad adekvatus žmogus gali sunaikinti visą didmiestį už tai, kad kažkas iš jo gyventojų nužudė šunį ar mamą? Ar čia pagal save sprendi?
Dannas3 2022-10-18 11:08
O kodel statai putina i aukos vaidmeni? Juk esme, kad ne vakarieciai grasina jam, o jis gasdina atominem, bet nepanaudos, nes zino, kad jis pats ir jo visa familija bus nusluota, kaip ir kitu vaduku, kurie turetu patvirtint putino isakyma. Tai yra vienintilio dalyko kurio jie bijo. Px jiems kiti zmones, svarbu tik ju aplinka.
Laurynas19 2022-10-18 11:28
Nežinau. Man kažkaip atrodo paprasčiau yra paspausti mygtuką ir paleisti raketą iš didelio atstumo, nei iš arti šaudyti žmones ir jų nuogus kūnus ridenti į duobę.
sub 2022-10-18 11:34
O gal netiki kad kiekvienas savo asmenines problemas neturėtų spręsti šalies mąstu? Ar tu nori pasakyti, kad tavo šeima yra svarbiau nei 10 tūkst. šeimų Vilniuje, nei 100-ai tūkst. šeimų Lietuvoje. Lygini nepalyginamus dalykus. Rusijos niekas nepuola, tai Rusai bando statyti savo taisykles ten, kur joms ne vieta. Atominis ginklas geras tik vienu atveju, atgrąsymo. Grasinimo ir gąsdinimo atveju manau tai suveiks lyg katalizatorius. Tarkim Rusija paleis 1 kitą kažkur, net nesvarbu kur, tokios kaip Rusijos nebeliks iš karto. Ir kas tu toks, kad matuoti kas geriau kas blogiau globaliniu mąstu??? Čia pamąstymui...
Laurynas19 2022-10-18 11:35
Aš nesiveliu į tokius pamąstmus, kaip kas ir kodėl čia vyksta. Nes man keistai atrodo, jog Putinas neva draugeliai su Trump'u, bei Putinas ruošėsi šiaip Operacijai jau 8metus, bet kažkodėl nesugebėjo pulti Ukrainos 2020 Metais per Covido įkarštį kai Trump'as buvo valdžioje (kuris neva būtų nepadėjęs Ukrainai), bei demokratai rūpinosi rinkimine kompanija, visas pasaulis kūrė vakcinas ir užsirakinę namuose sedėjo. Čia tipo Putinas bijojo savo kareivius į mažus tankus po penkis sodinti dėl viruso ar kaip? Būtų gi laimėjės karą per savaitę. Bet Karas atsitiktinai prasidėjo "pasibaigus" pandemijai, kai visi susibadėm.
Laurynas19 2022-10-18 11:44
Tai va. Ukrainiečiui kurio šeima žuvo ir kurio tautičiai ir draugai toliau žudomi, ir griaunami jo miestai panašu kad geriau 3 atominės į Paryžių, Londoną bei Berlyną nei 10metų karo. Va tau ir atsakymas.. Aš tik globaliai galiu vertini, kuriuo atveju mažiau aukų, mažiau pažeista gamta, infrastuktruktųra, visuomenė bei ateities kartos.
sub 2022-10-18 11:50
At tu pakalausiai Ukrainičio, ar parašei savo nuomonę, kaip tau atrodo ką Ukrainietis sąkytų. Spręndžiant iš tavo nuomonės, tu nieko negali vertinti. Atomonis ginklas ir gamtą labiau suniokos ir aukų daugiau bus ir infrastruktūros sugriautos, visuomeniai ir ateities kartoms pakenkta. Vietoj nesmaonių rašinėjimo, geriau daugiau paskaityk apie Hirošimą ir Nagasaki, prieš ir po, žmonių gyvenimus ir koks likimas tų miestų dabar. Tada turėsi tik mažą žiupsnelį info, kas bus jeigu prasidės branduolinis karas. O jei tu galvoji, kad Rusija paleis ir visi stebės vaizdelį, tai baisiai klysti.