[Žinios trumpai] Tai bus tikras krachas Putinui: Arestovičius skelbia pačią trumpiausią Ukrainos pergalės strategiją

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2022-10-17 15:19
Galima sakyti žaidžia su ugnimi. Derybų nebuvimas spaudžia į kampą putkiną tas tiesa, kris putkino galva irgi. Baisu tik viena kiek tai kainuos ir kokia bus viso šito karo kulminacija.
IceBullet 2022-10-17 17:41
Butu dar greiciau vrombinti prevenciskai i dideles orku sankaupas pacioje RU ar BY. Skandinti laivyna, subombarduoti visa karine infrastruktura kryme - va ka reikia daryti, o ne myzti i kelnes, kaip daro kolega donatasv.
kestutisz 2022-10-17 18:10
Kaip konkrečiai? Jei būtų taip paprasta - viskas jau būtų padaryta. Net su stebėjimu šiais laikais yra sudėntinga jei jau kaip pvz Norvegijoje sako pagavo rusą kuris tieisog fotkino kažkokį ten oro uostą :) Totalitarinėje šalyje viskas tik dar blogiau. Didelių sankaupų jau nebėra nuo tos urban legend - "50km kolonos" laikų.
IceBullet 2022-10-17 18:36
Nezinau kaip konkreciai, bet visomis imanomomis priemonemis, nebijant jokiu ten atominiu ir panasiai. Pvz. pasprogdinti uralvagonzavod ir panasias gamyklas giliai rusyne. Subombarduoti Himarsais visus pasiekiamus gelezinkelio begius RU teritorijoj. Paleisti koki zarina maskvos metro - sitas geras butu Kacapai turi myzti i kelnes patys ir stengtis kuo greiciau viska uzbaigti, o ne visas likes pasaulis. Glusi amerikonai praleido proga atominem uzmetyt kacapyna iki 62 metu, dabar turim pasekmes.
kestutisz 2022-10-17 19:19
Na realiai ir nėra kuom. HIMARS - 70km, ATACMS dar net nedavė, Tomahawk'ų juo labiau. Nuosavos Tochka-U modifikacijos - berods 150km ir tai tikslumas pavadinimą atitiko tik gal prieš kokius 30 metų. Perprogramuoti S300 į žemė-žemė kaip ir neproblema, bet kaip antžeminis tai ginklas labiau tinkamas terorizuoti civiliams ko Ukraina irgi nedarys. Branduolinį ginklą perėmė būtent šalis-agresorė, kuri ten pagal Budapešto memorandumą turėjo garantuoti šalies saugumą (kokia ironija). Lieka tik kažkokie diversantai t.y.realiai turi aukoti žmonės ir jų negalėsi apginti. Jokia trečia šalis nesikiš, čia galima būt ramiam.
Dannas3 2022-10-17 19:38
Paleist zarina sako ))))))))) sitas geras )) ir poto ziuri, kaip visa parama matai kaip savo ausis.