[Žinios trumpai] Ukrainos žvalgyba skelbia šokiruojantį pareiškimą: „mes kariaujame ne su Rusijos režimu, kaip daugelis mano“ (Video)  (2)

„82% rusų absoliučiai palaiko karo veiksmus Ukrainoje“: Budanovas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-19 [Žinios trumpai] Ukrainos žvalgyba skelbia šokiruojantį pareiškimą: „mes kariaujame ne su Rusijos režimu, kaip daugelis mano“ (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos Gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato skaičiavimais, dauguma rusų palaiko karą Ukrainoje. Apie tai, interviu projektui „Orestokratija“, pranešė Ukrainos Vyriausiosios žvalgybos valdybos vadovas Kirilas Budanovas.

Budanovo teigimu, Vyriausiasis žvalgybos direktoratas periodiškai parengia socialinių nuotaikų Rusijos Federacijoje apžvalgą.

„Deja, 82 % [rusų. – Red.] absoliučiai palaiko karines operacijas Ukrainoje. Turime pažvelgti tiesai į akis: mes kariaujame ne su Rusijos režimu, kaip daugelis mano, bet, deja, su Rusijos žmonėmis. 82 % yra didžioji dauguma“, – pabrėžė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(152)
(16)
(136)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: