[Žinios trumpai] Ukrainoje kyla panika: kariškiai paskelbė, kad neturi galimybių numušti tokio tipo raketų – skelbiama vienintelė apsauga  ()

Užsienio žiniasklaida praneša, kad Irano vyriausybė Rusijai gali slapta perduoti balistinių raketų. Galimą balistinių Irano raketų tiekimą pakomentavo Ukrainos kariuomenės oro pajėgų atstovas spaudai Jurijus Ignatas. Jo nuomone, panikuoti iš anksto neverta.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-19 [Žinios trumpai] Ukrainoje kyla panika: kariškiai paskelbė, kad neturi galimybių numušti tokio tipo raketų – skelbiama vienintelė apsauga  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

J. Ignatas sako, kad „Iskander“ tipo balistinės raketos yra galingas ginklas. Jos pakyla į stratosferą ir dideliu greičiu įsirėžia į taikinį.

Deja, Ukraina tokio tipo raketoms priemonių numušti neturi. Tačiau, kaip pažymėjo atstovas spaudai, nuo „Iskander“ labai gerai apsaugo paprastas betonas.

J. Ignatas pridūrė, kad piliečiai turėtų rūpintis savo saugumu ir gavus signalą tuojau pat vykti į slėptuvę. Jei bus naudojamos balistinės raketos, taip tikrai bus didesnė tikimybė išsaugoti gyvybę.

Iš tiesų nėra žinoma, ar Iranas sutiks rusams tiekti balistines raketas. Atstovas pažymėjo, kad reiktų tikėtis pasaulio bendruomenės reakcijos, kuri neturėtų leisti Rusijai gauti ginklų karui prieš Ukrainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(50)
(45)
(5)

Komentarai ()