Mobilizuotuosius Riazanėje aplankė visai ne Putinas? Pastebėta paslaptinga žymė (Foto, Video)  (1)

Pas mobilizuotuosius poligone galėjo atvykti Putino dubleris, jį išdavė keista žymė ant rankos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žmonės pastebėjo paslaptingą randą ant V. Putino (ar jo dublerio) dešinės rankos, jam lankantis poligone Riazanės regione.

Rusijos Federacijos prezidentas Vladimiras Putinas nusprendė pakeisti koronaviruso pandemijos laikais nusistovėjusias internetinio bendravimo su pavaldiniais tradicijas ir asmeniškai lankėsi Riazanės srities poligone, kur karui su Ukraina ruošiami mobilizuotieji.

Rusijos žiniasklaida pranešė, kad Kremliaus vadovas ne tik patikrino Rusijos kariuomenės rengimą, bet ir pašaudė iš snaiperio šautuvo.

 

Vizito metu jį lydėjo gynybos ministras Sergejus Šoigu, apie kurį pastaruoju metu sklando daug įvairių gandų. Bendru viešu Putino ir Šoigu pasirodymu karinėje bazėje, matyt, siekiama įtikinti Rusijos visuomenę prezidento ir gynybos ministerijos vadovo „sąjungos neliečiamumu“.

 

Tačiau lieka paslaptis, ar Putinas tikrai atvyko į poligoną, ar tai buvo jo dubleris. Versija sulaukė daug dėmesio, kai stebėtojai ant Rusijos prezidento dešinės rankos pastebėjo keistą randą, kurio nebuvo per ankstesnius Kremliaus lyderio pasirodymus viešumoje.

Tačiau tiksliai pasakyti ar tai buvo dubleris negalima. Gali būti, kad V. Putinas tikrai buvo poligone, o tinklaraštininkų pastebėtas randas – intraveninio kateterio pėdsakai. Ši versija neatrodo neįprasta, turint omenyje nuolatinius žiniasklaidos pranešimus apie Rusijos Federacijos prezidento ligas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(6)
(35)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: