[Žinios trumpai] „Pagaliau tave pašovė“, – Ukraina ūžia - gydytojai iš Chersono atsisakė padėti susprogdintiems Rusijos propagandistams  ()

Buvęs Ukrainos žurnalistas Oleksandras Čalenko aprašė tikrąsias žmonių nuotaikas okupuotame Chersone.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-22 [Žinios trumpai] „Pagaliau tave pašovė“, – Ukraina ūžia - gydytojai iš Chersono atsisakė padėti susprogdintiems Rusijos propagandistams  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Ukrainos žurnalistas Oleksandras Čalenko aprašė tikrąsias žmonių nuotaikas okupuotame Chersone.

Į rusų okupantų pusę perbėgęs korespondentas tikina, kad Ukrainos nekontroliuojamame regiono centre gydytojai atsisakė gydyti sužeistus rusų propagandistus.

„Chersono regioninėje ligoninėje atsisakė gydyti po pontoninės perėjos apšaudymo sužalotus televizijos kanalo „Tavria“ darbuotojus: „Pagaliau jus, padarus, pašovė“, - sakė medicinos darbuotojai. Žmonės su skeveldromis žaizdose buvo išsiųsti gydytis namo“, – rašė jis savo „Telegram“ kanale.

Sprendžiant iš patiktukų skaičiaus po komentaru, dauguma vartotojų palaiko gydytojus iš Chersono (jei tik šį įvykį nesugalvojo pats propagandistas – red.).

 

Daugelis pastebi, kad tikrasis Chersono regiono gyventojų požiūris neturi nieko bendra su Kremliaus paskelbto „referendumo“ rezultatais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(225)
(3)
(222)

Komentarai ()

Susijusios žymos: