[Žinios trumpai] Rusijos propagandistai pajuto pavojų: „bando sušvelninti smūgį" (Video)  ()

Dmitrijus Gudkovas mano, jog Rusijos propagandistai pradėjo truputį trauktis, nes jaučia tam tikrus pokyčius visuomenėje, priešingai nei „bunkerinis" V. Putinas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicijos politikas ir visuomenės veikėjas Dmitrijus Gudkovas pakomentavo situaciją su V. Putino propagandistais, kurie pastaruoju metu, pagal Rusijos logikos standartus, elgiasi kažkaip keistai.

Pavyzdžiui, V. Solovjovas eteryje uždavė retorinį klausimą, ar Rusija išvis galėjo pradėti karą, M. Simonian ragino visus nustoti meluoti, o tada įvyko skandalas su A. Krasovskiu, kuris buvo atleistas dėl agresyvaus pareiškimo apie ukrainiečių vaikus, sukrėtusio visą pasaulį.

Visa tai rodo, kad propagandistai įjungė savisaugos instinktą, nes jaučia, kaip viskas vyksta realybėje, tikina D. Gudkovas. Tai jis pareiškė interviu su Vasilijumi Golovanovu metu, kurį galima peržiūrėti „News Factory" kanale.

 

 

„Kadangi V. Putino propagandistai yra darbo su viešąja nuomone priešakyje, jie, skirtingai nei bunkerio senelis, jaučia pokyčius ir jiems darosi sunku pūsti miglą. Reikia šiek tiek taikytis prie pasikeitusių nuotaikų", – aiškino opozicionierius. D. Gudkovo teigimu, proputiniški žurnalistai vis tiek neiššoks iš laivo, o bandys šiek tiek sau sušvelninti smūgį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(1)
(14)

Komentarai ()

Susijusios žymos: