ES privertė „Apple“ pakeisti „iPhone“: „neturime kito pasirinkimo“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HardAxe 2022-10-28 10:03
prie tokių naujienų penktadienį dar galėtų pranešti, kad Putiną ištiko koks insultas arba atskrenda meteoritas į maksvą.
Myslius 2022-10-28 14:11
Nieko gero is tokiu pakeitimu, nes tobulint neleidzia, stojas progresas. Pati principa kad kistuko orientacija nesvarbi tai sugalvojo/ispopuliarino Apple'as, ir toliau yra kur tobulet. As pvz noriu laidu kurie butu bekistukiniai ir ant magnetu ir kad female connectoriai isvis isnyktu is kompiuteriu, ar dar ten kokiu nors idomesniu. Tai kaip cia gausis, negalima tobulint jau nieko, nes jei pagaminsi tai negalesi pardavinet tai ir negaminsi. Nesamone, ne EU sprest kaip technologijos vystosi. O lietuviskai dziaugsmas kad Apple blogai tai is vis absurdas. As jau geriau remsiu Apple produkcija nei komunistu kinu.
magic 2022-10-28 15:17
Jo, jo, šiandien vienam žmogui konfigūravau email;ą, teko virusą ištrinti, sertifikatai mailo iš servo automatiškai neatsinaujina, du kartus reikėjo perkrauti, tam, kad veiktų. Nesvarbu, svarbiausia, jog veikia.... Vaikeliukai, apie kokius tu progreso stabdžius rašai? ar teko girdėti kam skirta red color USB portas? UPOE teko girdėti? kokio tu progreso nori? ant plauko storio gijų kabelio tu nori progreso? Progresas jau vyksta ir tai vadinasi belaidis krovimas, o konstanta po defaultu bus USB C. Visi gamintojai sutinka, kad reikia mažiau teršti gamtą savo išgalvotais standartais, be to patys deklaruoja pradedantys tausoti gamtą. Puikus standartas - techniškai geriausia USB šeimoje jungtis.
sub 2022-10-28 15:29
Bijau, kad iki to laiko Apple savo išmaniuosius delninukus paliks tik ant belaidžio krovimo. Man tai atrodo minusas, nes extra atveju kažkokiu, gali neturėti prieeigos prie belaidžio krovimo įrangos, o kabelis vistiek dažnai po ranka. Aišku patogiau naudot vieną kabelį visiems įrenginiams, bet man niekad netrukdė kitokia apple jungtis, nes yra kabelių, kurių galuose kelios skritingos jungtys, arba kabeliai kurie turi magnetinius antgalius. Nzn kiek jie patikimi, bet patogu.
HardAxe 2022-10-28 15:47
šitas ne tik dėl apple gerai. laikrodis irgi bus priverstas usbC naudot. Dabar jį pasikrauti - pastovios laido paieškos...
kestutisz 2022-10-28 15:53
O tai negi negali apeiti su kokiu dėžutėje įmestu perėjimu? Aišku, šiukšlių daugiau - bet toks gi ir yra tikslas.
Kyborg 2022-10-28 20:17
Nežinau koks pas tave laikrodi, bet praktiškai visi naujesni laikrodžiai yra su belaidžiu krovimu.
kag 2022-10-29 22:42
juokas ima skaitant toki straipsni, ar zinojote, kad naujausi iphone nebeturi fiziniu sim korteliu? turi dual esim ir tiek, uztat visi lt tiekejai rysio apsisike is baimes su savo feikiniais esim (paprastas peradresavimas i kita numeri), kuriuos papildomai dar apmokestina, nes veikia, kaip redirectas, dabar bando pasidaryti esim realistiskesni... islosim visi, nes dabar ant laikrodziu esim yra tiesiog apiplesimas.. Nafik tureti du planus, kad naudotis laikrodziu? absurdas! griztant prie usb... manau viskas baigsis tuom, kad isvis apple isims fizine jungti, nes ji tiesiog nereikalinga.. neatsimenu kada telefona kroviau su laidu, - daugiau bedu nei naudos... pamirskit ta usb c... o apple seniai jau naudoja usb-c, tiesa, ne taip kaip visi tikejosi ar tikisi straipsnio rasytojas, tiesiog kitas laido galas i adapterius eina kaip usb-c, o ne i telefonus... ir pasakykite, kad nenaudoja usb c...
Kyborg 2022-10-30 01:30
Visų pirma, eSIM'iniai iPhone platinami tik šiaurės amerikoje, pas mus ir kitose šalyse jie yra su fizinėmis SIM. Net kai ir paleisim eSIM telefonuose, už laikrodį tu mokėsi papildomai. Tai atskiras "device'as". Esi tarp 1-2%, visi kiti krauna laidu. Nėra nieko blogiau nei kai pieniai (kag) pradeda išvedinėt savo teorijas neįsigilinę į temą.
Myslius 2022-10-30 07:19
Namuose ant stalo stovi All-In-One iMac, kraunu telefona laidu per iMac, dabar klausimas, kam man ant stalo bereikalingas wireless charging station? Va tokio solution is Apple noretusi: https://ijunkie.com/wp-content/uploads/ ... oncept.jpg
donatasv 2022-10-30 07:38
Apple patentavo savo jungtį, reikėjo paleisti savo jungtį laisvai, taip kaip yra su USB C. Visiems prieinama be manipuliacijų ir papildomų mokesčių, jų jungtis būtų laimėjus prieš micro usb ir nieko nereikėtų keisti. Gaminti be licenzijos niekam neleido (kinam dzin), diegti į kitus įrenginius irgi ne. Visa šita manipuliacija tam, kad parduot brangiai savus pakrovėjus. Čia europa labai tvarkingai pasielgė suvienodino standartus, taip sumažins pakrovėjų ir laidų kiekį namuose. Tuo pačiu ir šiukšlių. Pažabotas liko ir apple godumas uždirbti per nestandartines jungtis. Galėtų išvis išmesti ir usb a jungtį visur tik c dėt. Galėtų ir akumuliatoriniams įrankiams pradėt įvedinėti standartus. Toks akumas ir viskas. Tas akumuliatorių triukas labai smarkiai pririša vartotoją. Kai kurių įmonių akumuliatorius sunku gaut. Net ir tas pats lidlas labai smarkiai manipuliuoja. Nori jų tiekėjų akumo vaikščiok į lidlą ir ieškok kada bus. Dabar namuose bent 5 skirtingi akumai iš kurių keli retai naudojami. Numirs bestovint reiks pirkt kitą nes kartais prisireikia...
Myslius 2022-10-30 08:43
Nepaleidzia nei jungciu, nepaleido MacOS, nepaleido nei iOS kitiems gamintojams, buvo priversti paleisti android nors galejo uzkariauti visa rinka. Taigi klausimas kodel?
donatasv 2022-10-30 11:05
Ta jau rašiau nes nori uždirbti. Imk tik originalų mūsų ir permokėk kelis kartus. Operacinė sistema čia jau kitas klausimas. Obuolys savo operacinę sistemą priešingai nei linux ar windows pritaiko tik tiems komponentams kurie buvo priskirti gamintojo tai nėra tiek universalus įrankis kaip win/linux. Dėl šios pražasties gaunasi sistemos stabilumas. Sistema mažiau apkraunama nereikia 100 draiveriu parašytų 100 gamintojų, kurie komunikacijos procese gali sukelt tūkstančius problemų.
Myslius 2022-10-30 12:23
Ne piniguose esme, o tame kad trecios salys prigamins sh ir sukels aibe problemu tiek Apple tiek patiems useriams per expierence.
donatasv 2022-10-30 12:39
Čia jau ne apple problema. Pirk ir toliau apple produktus nieks nedraudžia. Jei apple produktai tokie geri naudosi kitiems įrenginiams nereiks pirkt kruvos, kiekvienam atskiro. Aš savo samsunga kraunu ir originaliais pakrovėjais ir kiniškais daug W turinčiais treti metai jokių problemų. Nereik burt apie Apple stebuklingą įranga. Tai tik stebuklingas kainos užkėlimas.
Myslius 2022-10-30 12:51
Kaip ne Apple, asmeniskai nusipirkau wireless charger, uzdejau krautis ant nakties, ryte atsikeliu, telefonas plyta, nesijungia. Telefonas keliauja i Apple salona, sako netaisomas, pirk nauja. Limitai uzdeti ne siaip sau. Jei nesupranti tai jau cia tavo problema, ne Apple
donatasv 2022-10-30 12:53
Tai aš tau ir sakau čia ne apple bėdą čia tavo bėda. Nusipirkai šūdą sudeginai kitą kart galvosi.
Myslius 2022-10-30 12:57
Matai dar wireless chargeriai buna sh arba ne sh ir pries perkant reikia paziuret review'a atsiliepimus ir kita. Savo kazkokius tyrimus daryt, kaip ir sakau user experience, ne tech zmonems tai is vis nesuprantami reikalai.
donatasv 2022-10-30 13:11
Wirless su usb c nieko bendro neturi. Du skirtingi principai pakraut įrenginį. Visi mano dc pakrovejai krauna viską nuo telefono iki laikrodžio, plancetes, ar net mac m1 su usb c jungtimi. Tai daro dvi plytos namuose su 2 kabeliais. Labai patogu ir sveikintina. Telefono obuolio negalim kraut nesąmonė.
immortallt 2022-10-30 14:09
Problema ne ar kroviklis yra to paties gamintojo, kaip elektronikos gaminys, bet ar pats kroviklis yra tvarkingas. Kraudavau savo telefoną su kompo laidu USB-C, ten berods 120W max paduodavo. Nepamenu tiksliai jau, po ranka neturiu. Bet telefonui niekada neduodavo tiek ir problemos nėra. Baigsis ofisuose dienos, kai apple vartotojas 15 minučių vaikšto ir ieško kito apple vartotojo, kuris laidą pasiėmęs