[Žinios trumpai] Meilė Muskui baigėsi: skelbiama „Twitter“ reforma sukėlė pasipiktinimo bangą  ()

Naujoji „Twitter“ vadovybė įveda daug naujovių: kyla „Twitter Blue“ prenumeratos kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujoji „Twitter“ vadovybė ir ypač pats verslininkas Elonas Muskas sugalvojo naujovių. Dabar vartotojai turės susimokėti už „Twitter Blue“ prenumeratos paslaugą ir papildomas funkcijas arba ją prarasti, informuoja „Business Insider“.

„Twitter Blue“ yra mėnesinė prenumerata, kainuojanti apie 5 USD ir praėjusiais metais išleista kaip aukščiausios kokybės pasiūlymas, suteikiantis prieigą prie naujų funkcijų. Dabar jie nori apmokestinti naudotojus iki 19,99 USD per mėnesį už šios prenumeratos patvirtinimą.

Pastebėtina, kad „Twitter“ generalinis direktorius Elonas Muskas, vos pradėjęs eiti pareigas, iškart paskelbė apie „Twitter“ priklausomybės nuo reklamos pajamų mažinimą, tačiau tuo pačiu planavo padidinti vidutines įmonės pajamas vartotojo sąskaita. Anot jo, „visas patikros procesas jau peržiūrimas“, tačiau informacijos apie perėjimą prie mokamo modelio jis nepaneigė ir nepatvirtino.

 

Galimos „Twitter“ naujovės nepatiko daugeliui vartotojų. Tuo pačiu įmonių vadovai mano, kad „Twitter Blu“ susiejimas su mėnesiniu abonentiniu mokesčiu, gali padidinti paslaugos populiarumą. Anot jų, tai suteikia vartotojams „elitinio“ vartototojo statusą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(19)
(-6)

Komentarai ()