[Žinios trumpai] „Šiuo metu gėda būti rusu“ – Rusijos verslininkas Tinkovas atvirai apie savo požiūrį į Rusiją ir verslą (Video)  ()

„Dabar gėda. Bet gal Rusija nuspręs atgailauti, padengs nuostolius, pripažins komunizmą ir Putino režimą nusikaltimu, padarys tai, ką padarė vokiečiai, vaizdžiai tariant, tada aš vėl norėsiu tapti rusu“: Tinkovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų verslininkas Olegas Tinkovas interviu Elizabetai Osetinskajai pabrėžė, kad šiuo metu jam gėda būti rusu.

Vaizdo įrašas paskelbtas „Telegram“ kanale „Ukraina 365“.

„Dabar gėda. Bet gal Rusija nuspręs atgailauti, padengs nuostolius, pripažins komunizmą ir Putino režimą nusikaltimu, padarys tai, ką padarė vokiečiai, vaizdžiai tariant, tada aš vėl norėsiu tapti rusu“, - pabrėžė Tinkovas.

Verslininkas stebėjosi dėl Rusijos finansų elito ir verslininkų, kurie nesugebėjo atvirai pasipriešinti karinei operacijai, pozicija.

„Jie nusprendė sėdėti ant dviejų kėdžių. Esu tiesiog šokiruotas, kokie visi bailiai. Tačiau kiekvienas tam turėjo savų priežasčių“, – reziumavo Olegas.

Tinkovas prisipažino, kad, užklupus ligai, teko daug ką gyvenime keisti. Aiškiai suprato, kad nėra prasmės laikytis pinigų, kai griūva principai.

 

„Per šiuos trejus metus daug patyriau, o tai man padėjo susiformuoti savo poziciją. Nesu pasirengęs parduoti savo įsitikinimus dėl pinigų“, – pridūrė Tinkovas.

Anksčiau buvo pranešta, kad žinomas verslininkas Olegas Tinkovas nusprendė atsisakyti Rusijos pilietybės. Yra žinoma, kad Olegas Tinkovas nuo pat karo Ukrainoje pradžios smerkė Putino veiksmus, o vėliau nepabijojo atvirai išsakyti savo nuomonę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(39)
(0)
(39)

Komentarai ()