[Žinios trumpai] „Mūsiškiai pavogė 50 litrų vyno, o tada iškrito visi“ - skelbiami neįtikėtini rusų nuotykiai Ukrainoje  (3)

Ukrainos ginkluotosios pajėgos Chersono srityje vienu smūgiu nukovė 35 Rusijos karius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausioji žvalgybos valdyba (GUR MO) paskelbė naują Chersono srityje buvusio Rusijos kario telefoninio pokalbio įrašą.

Buvo perimtas RF ginkluotųjų pajėgų 239-ojo motorizuotųjų šaulių pulko kario, atvykusio į Ukrainą iš Miaso miesto Čeliabinsko srityje, pokalbis. Jis papasakojo žmonai apie didelius jų grupės nuostolius ir gerus Ukrainos artileristų įgūdžius.

Dėmesio! Nešvankybės, 18+!

„35" trys šimtieji" (sužeisti), 1 „du šimtasis" (žuvęs). Tai mūsų vyrukai, iš Miaso miesto... Jie patys šiek tiek kalti. Jie, velniop, susigrūdo prie mašinos, na***, atsigulė prie „Uralo", o sunkvežimį su**** (sudaužė). Ir to negalima daryti, negalima susigrūsti visiems į vieną vietą", – kalbėjo okupantas.

Jis taip pat pasidalijo su žmona istorijomis apie masinį girtavimą RF ginkluotųjų pajėgų gretose, „draugišką ugnį", plėšikavimą ir vietos gyventojų neapykantą. Rusijos Federacijos kariškis pasakojo, kaip jie nuvyko į netoliese esantį Bezvodnoje kaimą kažko pagrobti. Kaime buvo likę tik 3 žmonės. O vienas iš likusių vyrų neslėpė paniekos užpuolikams, nebijojo jiems pasakyti visos tiesos asmeniškai.

 

„Nieko  ten neradome: nei bulvių, nieko... Radome bitininką cho**lą (ukrainietį), kaip norėjosi jį nušauti" - piktinosi agresorius. Jis patikslino, kad su bendražygiais Ukrainos kaime sugebėjo pavogti 50 litrų vyno, o po to savo grupėje surengė didžiules išgertuves.

„Įsivaizduok, visi 40 žmonių sugulė ant žemės, na***. Kažkas sumuštas, kažkas šaudo... Velnias, kas čia vakar vyko..." – kalbėjo linksmasis okupantas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(126)
(5)
(121)

Komentarai (3)