JAV spauda skelbia apie supergalingus ginklus Ukrainai – smogtų rusams net už 1000 km (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Siguas 2022-11-07 18:04
Čia vienintelis išsigelbėjimas, kad nebenaikintų kritinės infrastuktūros ir nereikėtų evakuoti pvz 3 mln. Kievo gyventojų.
donatasv 2022-11-07 21:11
Kuo putkinas silpnesnis tuo ginklai galingesni.
Benediktas 2022-11-07 21:54
Putinas gal ir silpnesnis, bet ginklus jis naudoja vis pavojingesnius prieš energetiką (iš Irano), tie galingesni ginklai dėl to, kad Putinas nenorėtų daug balistinių raketų į Ukrainą laidyti.
donatasv 2022-11-07 22:12
Leido raketas karo pradžioje, viduryje ir dabar. Vienas dalykas kas pasikeitė jėgos balansas. Kuo toliau tuo mažiau skaitomasi su žudiku ir jo išsišokimais nes kuo toliau tuo mažiau rusija atrodo pavojinga. Tokio tipo raketos nelabai kuo gelbsti prieš dronus čia labiau oro gynyba padėti gali. Greičiau parodymas putkinui rišk karą nes tavęs nieks nebijo, praradai galę. Galima sakyt prasidėjo akivaizdus šaipymasis politikos atžvilgiu.
Benediktas 2022-11-07 23:09
Balistinių tik iskander leido, bet ne tiek daug ir ne i energetikos statinius, kas yra grynai pries infrastruktura zmonems. Dabar is Irano gaus tu balistiniu, jie perejo i veiksmus pries civilius zmones atvirai.
SaMaras 2022-11-08 16:10
Senesnės točkos irgi skrido... Šiaip pasirodysiu gal nepopuliarus, bet gaunamą info reikia vertinti labai atsargiai ir kritiškai.. tame tarpe ir ukrainiečių skelbiamą. Ar tikrai rusams yra tikslas dideliais kiekiais naudoti "aukšto tikslumo" raketas, kainuojančias šimtus tūkstančių ar milijonus, kad sugriauti kokios bobutės namą? Na tos jų didelio tikslumo nėra jau tokio didelio tikslumo.. dėl to daug ir nukenčia civilių (kas ruskiam visai nei motais), bet sakyti, kad jie ir buvo pagrindinis taikinys gal nelabai verčiasi liežuvis. Nekalbu apie grad/smerch/uaragan tipo salvines sistemas, ar vamzdines artilerijos sistemas... tų amunicija pigi tai taško visur kur papuola..