Prie Ugledaro tiesiog išskersti Primorės pėstininkai: didžiulis skandalas – jau viešai skelbiama, kas čia įvyko per 4 dienas  ()

Nugalėtiems Rusijos armijos daliniams iš Primorės ir Kamčiatkos skubiai reikia pagalbos dėl didelių darbo jėgos ir įrangos nuostolių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dėl Rusijos kariuomenės pralaimėjimo Pavlovkoje prie Ugledaro Rusijos Federacijoje kilo didelis skandalas, kuris sparčiai įsibėgėja. 155-osios brigados jūrų pėstininkai iš Primorės patyrė didelių nuostolių. Skubiai kreiptasi į Primorės gubernatorių su prašymu skubiai įsikišti į situaciją.

Vietinė vadovybė tiesiogine prasme varo juos į skerdimą, priversdama juos šturmuoti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijas.

Apie tai savo „Telegram“ kanale rašo propagandistas Aleksandras Sladkovas.

Okupantai sukėlė riaušes ir atsisako judėti į priekį. Jie parašė laišką savo gubernatoriui, reikalaudami įsikišti į situaciją. Soc. tinklai praneša apie 300 žuvusiųjų ir sužeistų per 4 dienas, 50 % įrangos dingo.

 

Paaiškėjo, kad Rusijos kariškiai iš tikrųjų buvo skerdžiami šturmuojant Ukrainos pozicijas Pavlovkoje, o operacijai nebuvo jokio karinio poreikio. Rusijos kariuomenės nuostoliai tokie dideli, kad Sladkovas nedrįso jų tiesiogiai įgarsinti, tačiau pranešė apie medžiagos perdavimą Rusijos Federacijos Generalinei prokuratūrai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(128)
(2)
(126)

Komentarai ()

Susijusios žymos: