[Žinios trumpai] „Tai yra biologinis terorizmas!“: Belgorodo veterinarė rado „Ukrainos bioginklą“, kelia ant kojų FSB, skelbia apie masinį pavojų rusams  (1)

Belgorodo veterinarijos gydytoja piktinasi, kad nepaprastųjų situacijų ministerijos ir FSB darbuotojai nepaisė „rimtos grėsmės“ užsikrėsti nežinoma infekcija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Belgorodo gyventoja Larisa Chomčenko kreipėsi į regiono gubernatorių Viačeslavą Gladkovą su skundu dėl balandžių. Miestietė pranešė, kad kažkas į gatvę išmetė dėžę su sergančiais balandžiais. Čia vaikšto žmonės, važiuoja automobiliai - balandžiai gali visus užkrėsti!

„Už 40 km nuo Belgorodo yra biologinės laboratorijos, ir labai tikėtina, kad tai yra biologinis terorizmas“, – sakė Chomčenka. – „Nepaprastųjų situacijų ministerija ir FSB į mūsų skambučius nereaguoja“.

Miestietė paprašė gubernatoriaus paraginti minimas tarnybas. Netrukus „Telegram“ kanalai išsiaiškino, kad kreipimosi autorė – ne kokia pasimetusi moteris, o profesionali veterinarė. Larisa Chomčenko dirba veterinarijos klinikoje, kur gydo gyvūnus nuo vėžio.

(12)
(16)
(-4)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: