[Žinios trumpai] Dešimtys žuvusių ir sužeistųjų, - Lysyčanske „kadyroviečai“ patyrė didelių nuostolių  ()

„Kadyroviečiai“ stengiasi neskelbti informacijos apie savo nuostolius, nes nori išlaikyti grėsmingiausios Rusijos kariuomenės dalies reputaciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bataliono „Achmat“ „kadyroviečiai“ patyrė didelių nuostolių Lysyčanske (okupuotoje Luhansko srities dalyje) per Ukrainos ginkluotųjų pajėgų ataką. Tai praneša naujienų agentūros, remdamosis Ukrainos kariuomenės generalinio štabo pareiškimu.

Pažymima, kad „kadyroviečių“ daliniai smūgio metu buvo užimtame Lysyčanske ir patyrė skausmingų nuostolių: šiuo metu žinomos kelios dešimtys įvairaus sunkumo žuvusiųjų ir sužeistųjų. Tiksli informacija apie žuvusiųjų skaičių yra kruopščiai slepiama.

„Daugiau nei 30 žuvusiųjų ir iki 15 sužeistų žmonių, maždaug tokie įsibrovėlių nuostoliai. Tikrąjį žuvusiųjų skaičių priešas kruopščiai slepia“, – rašoma pranešime.

 

Ekspertai pažymi, kad „kadyroviečiai“ stengiasi neskelbti informacijos apie savo nuostolius, nes nori išlaikyti grėsmingiausios Rusijos kariuomenės dalies reputaciją. Tačiau būtent jie Ukrainos teritorijoje gavo „tik-tok karių“ titulą už propagandinės medžiagos filmavimą ir viešinimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(76)
(0)
(76)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: