[Žinios trumpai] Sąmokslo teoretikai šėlsta: skelbiama video, kuriame rastas kelionės laiku įrodymas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HardAxe 2022-11-10 09:41
tais laikais nebuvo korinio tinklo, anei GPS palydovų, tai... Užtai buvo prie ausies laikomas klausos aparačiukas
DariusWh 2022-11-10 11:53
Kartais tikrai idomu savo galvoje pafilosofuoti apie time travel. Ir pasidėlioti kaip elgtumeisi pats. Bet jeigu čia rimtai. Tai tie samokslo teoretikai labai jau siaurai žvelgia. Gabentis telefona į praeitį man būtų viena tik priežastis. T.y. turėti jame isikėlus daug naudingos info pvz.: pdf knygų how make battery, fuel or etc., how to survive,to laikmečio visa įmanoma history. Bet su telefonu problema jog reikėtu gabentis saulės paneles. Aišku jeigu keliauji kol dar nebuvo išrastas elektros tiekimas. Gabentis telefona vien tam kad galėtumei iš bet kur paskambinti draugui? Dar plius reikėtu pasigaminti GSM antenas ir t.t. ir pan. Per daug vargo vien tam jog pasišnekėti bet kur esant su kažkuom irgi iš ateities. O ir tai manau turėtum daryti paslapčia, nes sukeltum daug įtarimų. ( atsimenu kai tik pradėjo atsirasti laisvų rankų įranga.) Visada atkreipdavo mano dėmesį kai žmogus atrodydavo su savimi kalba. Nu ir manau keliaujant į praeitį visada reikėtu pagalvoti kaip tapti ir būti turtingu ar turėti tikrai pakankamai pinigų tame laikmetyje. Nes visais laikais pinigai viską valdė ir valdo iki šiol. O ir su jais pasilengvintum išgyvenimą. Ir geriau būti white guy. Negu moterimi ar kitos spalvos. Kalbant apie ateitį keliauti ten labai rizikinga. Jau čia prasideda tikimybiu teorija. Kokia tikimybė jog būdamas white guy nebūsi ten nužudytas, arba atrodysi išskirtinis nes jau visi bus susimaišę ir atrodys visi mulatai? Kokia tikimybė jog neatsidursi poapokalipstiniame pasaulyje. Kur vien radijacija ir mirsi ten nesugebėjas vėl sugryžti atgal. Nu ir dar visokiu variantų.
radioaktyvas 2022-11-10 12:51
Pasitaisė moteris klipsiuka ar klausos sutrikima turi kaip ir šizofrenija neatmestina po ko tapo time treveleriu. O tokį iphona mano senelis stalčiuke turėjo kai n3310 tik turėjo pasirodyti, o kliedesiai apie jį sklido iš nukankintų apsispuogavusių veidų, visų kitų n serijos apsuptyje. Tuo laiku barabaninis telefas dar normalus einamas aparatas buvo, o tas aiponas buvo užlenkiamas kinietiškas veidrodėlis. Prisimenu kai spaudžiaus spuoga ant veidroduko užtiško čiurkšlė pūlių po ko atrodžiau kaip tas indėnas skrolinantis veidrodį.
Darius995 2022-11-10 13:44
Dainuoja ar gieda ten einančios moteriškės ir tiek. Jei atkrepsit dėmesį, šalia einančios irgi panašiai žiopčioja. O kodėl laiko tuščią ranką prie ausies? Na, gal toji iš dešinės per garsiai dainuoja. O gal ir šiaip - kodėl gi ne?
Šaras 2022-11-10 14:12
Kažkada važiuodamas trūliku mačiau kaip žmogus kalbėjosi su automobilio galinio vaizdo veidrodėliu. Iš ateities pasirodo...
kestutisz 2022-11-10 14:47
Tai yra žmonių kur garsiai gatvėje diskutuoja su (man ir kitiem) nematomu pašnekovu, gal turi kokias specialias linzes iš ateities, kur kiečiau nei googlo akiniai projektuoja vaizdą?
IceBullet 2022-11-10 18:17
Man daug smagiau butu su kokiu sulankstomu galaxy nusikelt i Nokia 1611 laikus, nei i tolima praeiti. Buciau dievas
Darius995 2022-11-11 11:05
O ko ten? Bitkoino dar nebuvo, Amazonės irgi. Mergų ir be telefono galima pasikabinti.
HardAxe 2022-11-11 12:18
Reiks kada pasiimti veidrodėlį, įsikištit mažą ausinę į ausį ir paskambint kažkam viešoj vietoj...