Žlunga grandiozinis Musko projektas: „Tesla“ visoje šalyje atšaukia saulės energijos stogų įrengimą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2022-11-13 12:53
Pradėjo Muskas per daug politikuot už Trumpą, rusus ir pamiršo technologijas, verslą - kas jam geriausiai sekesi ir už ką gerbiu. Twiterio pirkimas irgi politika.
Marius.brn 2022-11-13 15:32
Cia jau senai buvo aisku kad tesla solar city buvo apgavyste. Grandiozinis solar roof pristastymas ivyko 2016 metais. O Muskas valdybos pirmininku sedejo nuo 2006 solar city. Gerokai iki kol prasidejo akivaizdus stiprus linkimas i desine puse. Kai darbuotojai tavo sneka apie tai, kad tavo pristatymas vyksta su falsifikuotais produktais ir Theranos stilium pristatineja produktus, kuriu niekada nerealizuoji, tai turim ka turim. Bet juk yra aveliu banda, kuri tiki bet kuom. As manau, kad linkimas i desine yra butent saves gelbejimas, nuo visu savo aferu. Panasiai kaip Trumpas. Nes jei jau esi politikas, pasidaro labai jautri tema "kai tave puola" visokie "leftistai", "komunistai", "socialistai". Ir bet kas, kas tave kritikuoja, tiesiog tampa politiniu opozicionieriumi, o ne kritiku.
Pumper 2022-11-13 16:09
SolarCity niekad nei sekėsi, nei turėjo tikrus produktus. Eilinis scam, iš kurio 3 milijardus užsikalė pardavęs savo tą bankrutuojantį bizniuką Teslai.