[Žinios trumpai] „Negi rusai pabėgo nuogi?“ Skelbiamas video, ką ukrainiečiai surado prie Dniepro (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

TomasFBR 2022-11-14 07:18
Čia kovo mėnesio video.
Dannas3 2022-11-14 09:54
Saunuoliai, privertet su debiliska antraste atsidaryt straipsni, kad patys paneigtumet ta debiliska antraste. Taip ir toliau nevykeliai.
Benediktas 2022-11-14 10:22
Dannas3, iš kur tiek neapykantos, kai iš rusų bėgimo juokiasi? Galima juk ir pasišaipyt iš okupantų. Čia gi ne istorijos archyvas, kur buhalteriai rašo. Visi supranta, kad čia juokas.
Dannas3 2022-11-14 11:19
Cia yra mokslo puslapis turintis taikyt ausktesnius standartus. Karui prasidejus tai patapo filadelfiju suduva, net delfi tokiu apgailetinu straipsniu ir antrasciu tiek nera. Cia straipsniu apie kara as neskaitau beveik niekada, iskart isijungiu diskusija, jei tokia buna. Nes turetum but bukas kaip ciabato aulas, jei vienintelis informacijos saltinis apie kara, butu sis puslapis. Beja filadelfijai pamirso informuot apie putino sveikata per pastaraja savaite. Tai jau pasiekimas. O kodel as piktas, tai del to, kad negaliu toleruot propagandos ar ji butu rusiska ar ji butu ukrainietiska.
Benediktas 2022-11-14 11:23
Čia ne propoganda - čia pasišaipymas. Net iš savęs galima pasišaipyti, o iš okupantų - tuo labiau. Technologijos.lt - jau seniai portalas apie viską.
Dannas3 2022-11-14 12:37
Zinoma, turiu galvoj ne vien si straipsni. Bet prieso karikaturizavimas yra viena is labai daugelio propagandos daliu.
Benediktas 2022-11-14 13:04
Čia ne propoganda. Propoganda, tai kai nori kažką apgauti. Nesupranti juokų? Visi supranta (praktiškai visi), kad niekas nuogas neplaukė. Bet pajuokaut galima. Šaipytis iš okupantų, kai jie sprunka yra normalu. Tai jau koks 3-4 sprukimas. Ne savo noru jie palieka, anksčiau uzgrobtas teritorijas. Visi supranta, kad karas yra sunkus ir žiaurus dalykas. Rusų kareivis, neturi jokios pagarbos - nes jie okupnatai, ne už savo šalį kovoja.
Hmz 2022-11-14 13:54
Sveiko gyvenimo būdo propaganda irgi yra apgaulė ar kaip? Įvairūs juokeliai ir memai yra propagandos priemonė, kurios galia atsiskleidė 2014 metais, kuomet informacinis karas užklupo Ukrainą visiškai nepasiruošusią. Dabar, kaip matome, ukrainiečiai iš klaidų pasimokė ir užverčia viešąją erdvę atitinkamu turiniu. "Propaganda is communication that is primarily used to influence or persuade an audience to further an agenda, which may not be objective and may be selectively presenting facts to encourage a particular synthesis or perception, or using loaded language to produce an emotional rather than a rational response to the information that is being presented" (wiki)
Benediktas 2022-11-14 14:08
O kai pasišaipot (netgi iš draugų) arba nepažįstamų, jei būna juokingos situacijos vaizdas, tai propoganda, ar draugiškas pasišaipymas, juokas, kad pasijuokti visiems kartu arba vienam sau? Nedaryčiau iš tokių straipsnių tragedijos. Taip pavadinimas yra klick bait, bet straipsnyje visai realus pasvarstymai. Gla jie is tikro persirenginejo civiliais drabuziais, kad ukrainieciai nebombarduotų tilto, galvodami, kad tai chersonieciai - normali strategija.
Dannas3 2022-11-14 14:46
Esme tame, kad apie kara beveik visos klikbaitines antrastes. Blogiausia, kad sita taiko ir mokslo straipsniams, ko anksckau ne taip pastebedavau. Pvz zodziai sensacija, to dar nebuvo, pamatykite, skelbia kas ivyko ir dauguma kitu yra pigus klikbaitinis meslas. O del persirengimo, tai koks dar cia svarstymas gali but Tai aisku, kad persirenge. Juk, kaip pats minejai, nebombarduos "civiliu" kad rusai poto galetu panaudot savoj propagandoj.
Hmz 2022-11-14 16:17
Jei tu pasišaipymus iš kokio nors žmogaus pradėsi kryptingai atrinkinėti ir postinti, norėdamas, pvz, užimti jo vietą darbe, arba pašalinti iš kelio kaip verslo konkurentą - taip, tai bus propaganda. Lygiai taip pat kaip kryptingas šaipymasis iš realiai egzistavusių Čerčilio ydų (pvz, alkoholizmo), siekiant suprantamo politinio tikslo, buvo WWII nacių propaganda. Tau nekildavo klausimas, kodėl mus pasiekia kryptingai atrinkti juokeliai? Infotainmento nebandei praleisti pro kritinį mąstymą?
Benediktas 2022-11-14 16:28
O ko negalima šaipytis iš rusų okupantų? Juk jie nusipelno to. Kas iš jų pasišaipys, jei ne likęs pasaulis. Jie patys nesupranta, kokiame briede patys gyvena, jiems atrodo, kad taip turi būti. Ten viskas atvirkščiai kojomis Rusijoje pastatyta - nuo Putino valdymo iki kareivio batų. O jei žmogus nemoka iš savęs pasijuokti ir nepriima kritikos - tai bėda. Nereikia šaipytis iš garbingų, sąmoningų žmonių ir jų poelgių.