„Rosoboroneksport“: niekas neprivers Rusijos neparduoti ginklų Iranui

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

lightfire 2010-01-29 10:00
čia saugumo pareigūnų darbo pvz, o ne demokratijos. Tokių atvejų pasitaiko bet kur, o tam yra teismai.
Manvydas 2010-01-29 11:16
Ką tu čia vėjus šneki?Š*d* palaikai stalino trėmimus?
Goblinas 2010-01-29 11:24
manau čia buvo turėta omenyje jog Stalino rėžimas labai puikiai prisidėjo menkinant žmonių mentalitetą ir kultūrinę savimonę, ko pasekoje net dabar turime krūvą bukų, sovietinio mentaliteto žmonių (dažnai prisidengiančiu patriotizmo kauke).
Manvydas 2010-01-29 11:58
Ai ne taip tada supratau.
andriulis 2010-01-29 13:45
Citata: "Jei ji tokia demokratiska turetu siek tiek pagal tave durniui kelia duoti!" "vau, čia tu sugalvojai ar kas? "Demokratiška valstybė yra ta, kuri duoda durniui kelia" tai kaip suprasti - tau kelio nedavė? " Na jei tiesiogiai tik suprasti moki,tai tebunie.
Urbshis 2010-01-29 14:24
Andriuli zinok su juo neapsimoka i diskusijas veltis... Zmogelis arba pats zydas arba labai isaukstina savo nuomones ir isitikinimus arba koksnors advokatas nes kiekviena pasakyta zodi jis praso argumentuoti ir irodineti faktais:) kai tarkim vykdomas palestinieciu genocidas visam pasauliui zinomas, ir jam reikia dar kazkokiu irodymu kad zydija nera sventoji vieta....
lightfire 2010-01-29 14:47
štai dar vienas pvz, kai tėškiamas neargumentuotas teiginys ir pabėgama prisdengiant tuo, jog oponentas kaltinamas nebūtais dalykais. Visų pirma "palestiniečių genocidas" - nėra tokio dalyko. Izraelis norėtų, tai kibeni feni palestiniečius subombarduotų. Žūtų ne šimtai, o šimtai tūkstančių žmonių. Pasitikslink kas yra genocidas ir kokiu būdu jis vykdomas, o tada dėk faktus ant stalo kokiais būdais kas vykdo palestiniečių genocidą. "Žydija" - nėra tokio dalyko, yra žydai ir yra Izraelis - nei viena, nei kita, suprantama nėra šventi. Jei kažkurie konkretūs asmenys nusikalsta - pirmą įrodyk tuos nusikaltimus, o tada jiems ir visi komplimentai, bet ne tautai ar valstybei. Aš pvz nevadinu visų palestiniečių teroristais, nors jų tarpe yra nemažai tokių bei jų užtarėjų. Lygiai taip pat su žydais - pvz su laptopu, manau, puikiai žinai, tėra menkas atvejis - pastikė atvejų kai Izraelio kariai/pasieniečiai žiauriai ir nepagrįstai elgdavosi su palestiniečiais - bet vėlgi - ar dėl to kalta tauta? Ar Lietuva kalta dėl žydšaudžių? Ne, yra pavieniai asmenys ir konkretūs atvejai - jie turi būti nagrinėjami ir tai turi remtis argumentais, faktais, o ne emociniais nacistiniais šūkiais, kurie purslais čia ne kai kuriems teka per klaviatūrą.
Urbshis 2010-01-29 15:59
Ojojoj kaip susireiksminai cia Relax zmogau Ne visi tokie izvalgus kad kiekviename zodyje turetu pamatyti argumenta ar fakta.. tas pats kad pasakiau zydija, nu ir kam tu cia vartai kad nera tokio zodzio, nera nu ir kas, bet tu supratai ka as norejau pasakyti tai ko tu durniu ijungi...""nera tokio dalyko"...
Goblinas 2010-01-29 16:01
siūlau ateičiau neberašinėt nesąmonių, visiems nuo to geriau bus.
Urbshis 2010-01-29 16:03
nu tai kad jis daznai taip blokuoja zmoniu nuomone...irodineja esas protingesnis uz kitus...
andriulis 2010-01-29 16:22
Na as ji supratau. Pagal ji kaltas tik tas kuri teismas pripazino kaltu. Yra tokiu dalyku kurie gerai pridengti ir visada lyg daro gerai,bet bendram kontekste dedasi labai negrazus dalykai kaip pvz su izraeliu.