Neįtikėtina, kaip stipriai Kremlius eina iš proto: oficialiais ir neoficialiais kanalais Ukrainai siunčia vieną pasiūlymą  (1)

Situacija pasikeitė ir dabar Ukraina turi sąlygas, leidžiančias sėsti jai prie derybų stalo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos derybų su Rusijos Federacija grupės vadovas Davidas Arachamija kalbėdamas per „Radio NV" sakė, kad Rusija visais būdais stengiasi privesti Ukrainą prie derybų stalo.

„Yra Rusijos]pasiūlymų dėl derybų. Jie ateina ir oficialiais, ir neoficialiais kanalais. Žinia gana abstrakti: „Sėskim prie stalo besąlygiškoms deryboms, ir taip toliau", – sakė D. Arachamija.

Anot jo, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pastangų dėka per beveik devynis karo mėnesius įvyko pokyčiai: „Situacija šiek tiek pasikeitė ir dabar turime būtinas sąlygas sėsti prie stalo".

Tuo pat metu D. Arachamija pakomentavo Rusijos Federacijos Rusijos prezidento atstovo Dmitrijaus Peskovo žodžius, teigiančius, kad šviesos ir šilumos trūkumas daugelyje Ukrainos vietovių yra Kyjivo valdžios veiksmų rezultatas, kuri atsisako derėtis.

 

„Tai yra šantažas. <...> Jie tikrai tokiu būdu bando įvesti mus į kažkokias labai keistas derybas. Jiems tiesiog reikia kažkokios taktinės pauzės, kad galėtų persikrauti, persigrupuoti", – aiškino D. Arachamija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(5)
(36)

Komentarai (1)